søndag 23. september 2012

Teambuilding

Lørdag var det klart for teambuilding med Statoils Valemon og Cat D prosjekt, begge de prosjektene foregår her på Geoje. Valemon, som Rune arbeider med, bygger plattform på Samsung Heavy Industries, og Cat D (borerigg) bygges på Daewoo Shipbuilding and Marine Engineering, DSME.

Teambuildingen startet med en 3-4 timers gåtur som familien Nilsen og Lund stod over, deretter var det BBQ på Gujora beach. Der møtte vi opp klokken 13.30, og koste oss med masse god mat og litt ballspill sammen med flere Statoilfamilier :)

Her er det dekket til nydelig buffet, alt fra sushi til grillmat:


Og ikke minst dessert:



Her er grillkokkene:


Langbord på stranden:


Her er ballspillet i gang, først de voksne:


Og, etter hvert som de voksne blir slitne eller skadet, kommer barna inn:



Vi begynner å bli litt "kvalme" når det gjelder temperaturer, i går var det vel 24-25 grader i skyggen, og faktisk litt hustri, men i sola var det godt å varmt :) Blir uansett god å varm av å være i aktivitet, så gutta var svette etter volleyballspillingen :)

I 5 tiden dro vi hjem, brukte kvelden på å se fredagens Norske talenter, og det var en smårørt frøken Nilsen som satt i stua når Anders hadde sin opptreden. Jøye meg hvor flink han er, kjempegøy at han får vist hele Norge talentet sitt :) Selv om ikke målet hans er å vinne konkurransen, så håper jeg han når langt. Bare så synd jeg ikke får til å stemme! Her er Norske talenter lørdagsunderholdning og ikke fredagsunderholdning som hjemme :)

For de av dere som bor i utlandet og leser bloggen min og ikke følger med på norsk tv, her er Anders sin opptreden fra fredagens episode:
http://www.tv2.no/underholdning/norsketalenter/se-anders-29-synge-seg-videre-i-norske-talenter-3878361.html

Det var alt fra lørdagen vår :)

Nå er helgen straks over for vår del ,dere hjemme får bare kose dere videre denne søndagsettermiddagen :)

Klem, Iren <3


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar