søndag 16. september 2012

E-mart

I helga har vi egentlig vært ganske rolige, vi var en tur i Sjømannskirka på grøt på lørdagen, før vi dro hjem å hadde en rolig lørdags ettermiddag. På kvelden var det taco, snacks, Norske talenter og overnatting av Sondre :) Etter barna hadde lagt seg, så jeg og Rune en film, Contraband, den var ganske bra, litt for mye av det gode innimellom, men det er vel slikt som skaper god underholdning :) Altså en helt perfekt lørdag for min del :)

I dag har gutta vært og spilt noen runder bowling, det er vist like gøy hver gang, og det ser ikke ut til at de blir lei av det :) Niklas dro hjem til Sondre på ettermiddagen, og da dro jeg og Rune på en butikk, E-mart, som ligger like utenfor øya vi bor. Der er det verd å ta ett besøk for de av dere som har muligheten, stort utvalg i det meste der, kan nesten si de har alt :) Det var også en stor lekeavdeling der som hadde kjempeutvalg i lego, bare se her:

Dette er en del av legoavdelingen, enormt utvalg:


Dette hadde nok vært noe for tantegullet Kay Stefan tenker jeg, han elsker Ninjago :)


Så, denne butikken skal jeg garantert tilbake til :) Tror nok Niklas også vil være med neste gang :)

Ellers er det skikkelig innevær, det regner kattunger ute, og tyfonen Sanba er ventet her i morgen. Det er faktisk meldt så ille vær at skolen holder stengt i morgen, ifølge Storm er det en orkan i styrke. Vi har fått beskjed om å lade telefoner og handle inn mat, vann, fyrstikker og talglys. Håper ikke det blir så ille som fryktet, men en liten storm tåler vi :) Dette er jo andre tyfonen her etter at vi kom, så ser ut til at vi må venne oss til det :) Fra tirsdagen av er det meldt knallvær igjen, så ingen grunn til sutring :)

Dere får forsatt ha en fin søndag, så "blogges" vi :)

Klem, Iren <3



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar