søndag 9. september 2012

Aktiv lørdag

Endelig, i går åpnet Sjømannskirken her på Geoje igjen, den har vært stengt i hele sommer, og nå har det også kommet et nytt vertskap der. Hver lørdag serveres det grøt i kirka fra klokken 12 til 15, men i går var det litt flere besøkende enn beregnet, og en drøy time etter åpningen var de tomme for grøt. Og, ettersom vi ikke var tidsnok ute, ble det vafler på oss istedet :) Vi fikk også hilst på flere norske beboere, og truffet igjen noen vi hadde hilst på tidligere :)

Her er det heldigvis god sommertemperatur enda, så det var fint å sitte ute på terrassen på Sjømannskirken.


Niklas sitter inne å koser seg med dataspill, her er det også mange norske bøker å låne:



Det norske flagget og det koreanske flagget side om side:


Klokken tre var det tid for fotballtrening ved Okposkolen, de hadde også hatt sommerferie, så dette var første trening etter skolestart. Der var det mange barn fra 9-13 år som hadde møtt opp og var klare for en ny sesong med fotballmoro :) Niklas kjenner ingen der, men likte seg godt, og vil gjerne fortsette. Han blir nok kjent med noen etterhvert tenker jeg :)

Her er noen av barna samt trenerne:


Niklas i aksjon:



Synes det er fint at Niklas vil fortsette med dette, han har godt av litt trening etter en stillesittende periode i KL. Men, tror nok han vil få opp kondisen rimelig fort nå med 5 gymtimer i uka samt en fotballtrening :)

Etter fotballtreningen dro vi hjem og lagde oss taco, gjett om jeg ble glad da den smakte nesten som hjemme? Veldig vanskelig å lage middag her, for det første har vi minimalt med kjøkkenutstyr, og for det andre finner vi ikke noen mat som frister eller som vi "forstår" oss på. Men, håper dette også blir lettere etterhvert :)

Etter tacomåltidet dro Niklas og Rune ut for å spille litt basket, mens jeg rigget opp til litt lørdagskos her hjemme. Da var det tid for Norske talenter og litt snacks :)

Så, her rekker vi ikke å hvile mye i helgene :)

Ellers så har vi endelig fått vite hvordan ståa er angående containeren vår, den befinner seg fortsatt i Malaysia, noe jeg egentlig fryktet :( De hadde gjort en feil, og vi er lovt førsteprioritering og containeren om 14 dager, men jeg har mistet all tillit til de, og regner ikke med å ha containeren her før en liten måned. Så da må jeg nok smøre meg med enda mere tålmodighet, og vente enda lengre på klær, håndduker, dyner, sengeklær, møbler og kjøkkenutstyr. Blæh!

Ha en flotters søndag dere :) Her er det leggetid, og vi er snart klare for en ny uke :)

Klem, Iren

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar