onsdag 12. september 2012

Jewel Kade

Tirsdagen startet sporty, med trim borte på Samsungsenteret sammen med rundt 30 spreke damer :) Det er ei dame, Mel, fra USA som er så snill og holder gratis trening der hver tirsdag og torsdag kl 9.15-10.15, og denne måneden er det  intervalltrening som er på agendaen :) Det er gøy, men det kjennes på kroppen at det har vært en litt for lang sommerferie.

Så var det hjem å dusje, se litt "Jakten på kjærligheten" før det var tid for smykkeparty hjemme hos Mel. Der hadde en annen dame, Laura, fra USA mange flotte smykker å vise oss, smykkene er fra Jewel Kade, og her er hjemmesiden deres:  https://www.jewelkade.com/Home  masse fine smykker, bare klikk inn på lenken å se :)

Her blir smykkebordet studert nøye av Aud Karin og Vibeke, de to damene som gjør det så trivelig for meg å bo her på Geoje:


Flere damer sitter å koser seg i stua til Mel:


Flotte smykker, og masse charms:


Ganske koselig å dra på slike partyer her, møter mange nye damer så det er veldig sosialt :) Samtidig er det jo veldig gøy å se hvordan de andre har det hjemme også :) Litt nysgjerrig også da vet dere :)

Ellers driver vi å planlegge tur igjen, Niklas har skolefri 1.-3. oktober, og da er det en fin anledning til å se litt mere av verden igjen. Jeg kjenner jeg ikke er fult så gira på å reise nå, men lysten kommer vel etterhvert. Akkurat nå står det mellom Kina og Japan, så vi må vel bruke kvelden på å bestemme oss:)

Ha en fin dag :)

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar