torsdag 20. september 2012

Hjertevarmedagen

Onsdag 19. september var det årets Hjertevarmedag :) Dette er en dag Sjømannskirkene verden rundt deler ut gratis vafler for å vise at de vil være en hjertevarm organisasjon :) Så, i går dro vi til Sjømannskirka og stekte en stor mengde vafler, og dro rundt for å vise hjertevarme til folk her på Geoje. Vi delte oss opp i grupper, noen gikk i gatene på Okpo, og gruppen jeg var på dro til Samsung Heavy Industries på kontoret til Teekay og BP. 

Her er noen bilder fra dagen:

Anne Marie sitter klar med saksa for å klippe vafler:


Vaffelstekemesteren Iren:


Her har vi et lass med vafler klare til å nytes ved Teekay's kontor:


Og vi fikk spise rester:


Her er vi utenfor kontoret, og pynter oss med Hjertevarme t-skjorter:


Vaffelpikene:


Kathrina informerer om en vaffelkonkurranse (stem inne her: http://sjomannskirken.no/hjertevarme), hvor premien er en tur til London:


Vanskelig å motstå disse lekre hjertene:



Her er vi, pyntet i de lekre t-skjortene våre:


De var litt beskjedne til å begynne med, men køen tok seg opp etter hvert:


Veldig gøy å se hvilke spisemetoder som blir tatt i bruk når koreanerne skal spise vafler, gafler måtte de iallefall ha:


Aud Karin er godt fornøyd med dagen, og syntes selv hun fortjente en hvilepause på kontoret :) Godt jobba :) I bakgrunnen er norske og trønderske Trine som jobber i Teekay:


Vi ble iallefall godt mottatt, og noen lurte på om vi kunne komme en gang i uka :) Men, det er nok dessverre kun en dag i året det arrangeres Hjertevarmedag, så de må nok vente en stund til neste gang. Ellers så er det gode vafler å få i kirka hver tirsdag, torsdag, lørdag og søndag :) Jeg har også sikret meg oppskriften, så nå kan jeg kanskje klare å mikse sammen ei røre også :)

På selveste Hjertevarmedagen hadde også mamma bursdag, det passet jo veldig godt, for hun har et hjerte som er mye varmere enn tusenvis av vaffelhjerter <3 

Ha en fortsatt fin dag da dere, kanskje noen av dere ble så fristet at det blir vafler på dere også i dag?

Klem, Iren <3


2 kommentarer: