mandag 10. september 2012

Costco

Her har vi ingen tid til å hvile en søndag heller! Vi har siden vi flyttet hit ønsket å kjøpe oss en gassgrill, det er jo mange fine grilldager i året her :) Men, sesongen er over, og grill er vanskelig å finne. Vi hadde fått et tips om at de kanskje hadde griller på Costco Wholesale i Busan. Costco er en stor butikk, og kan lettest beskrives som ala Smart Club hjemme i Norge, de selger det meste, og de har store volumvarer. Så, søndags morgen hadde vi klokken på ringing, og dro inn til Busan klokken ni om morgenen for å slippe den verste trafikken. GPS'en vår fant en noe lang rute, men vi kjørte på, og etter vel 1,5 time var vi fremme. Lang tur for en grill, men pyttpytt, gøy å se litt også :)

Skikkelig regnvær her i går, så ikke så ille å sitte inne i en bil eller være på shopping:


Ikke bare i KL det var høye bygninger:


Vel fremme til Costco måtte vi ordne oss med medlemskort for å handle, det koster 150 nok for ett år. Det går ikke an å betale med vanlig bank eller kredittkort, kun kontanter, Samsungkort (?) eller American Express. Men, det er minibank der, så ingen grunn til å fortvile :) Vi tok ut masse kontanter, i tilfelle vi skulle klare å fylle opp denne jumbovogna:


Og, dere som synes jula kommer tidlig i Norge, se her:



Kø sa du?


Hm, ikke noe problemer med å fylle opp jumbovogna:


Eh.....så var det dette med en liten kjekk bil da :) Kan godt klø deg i hodet kjære Rune :)


Haha, man kjøper ikke mere enn hva man har plass til:


Niklas ser litt småskremt ut der han sitter inneklemt:


Vi fikk endelig kjøpt oss noen overmadrasser, madrassene her i Asia er steinharde, noe ryggen begynner å merke, men nå blir det andre tider :) Men, grill? Neida, ikke sesong! Hallo!! Det er mellom 25-30 grader her om dagene! Jaja, vi for iallefall sove godt :)

Ha en fin mandag kjære lesere :)

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar