fredag 16. mars 2012

Roomservice

Her nede i Kuala Lumpur har de en genial løsning på "mat-på-døren". Det finnes en egen internettside roomservicedeliveries.com som vi kan bestille mat fra, og de leverer innen en time. Men det som er det geniale er at det ikke er bare én restaurant, men flere du kan velge imellom. Så, hvis en for eksempel vil ha kinesisk mat, en vil ha japansk og en italiensk, så er det bare å bestille fra forskjellige restauranter, og alt blir levert på døra av ett firma :) Skjønner dere?  Det koster selvsagt litt ekstra hvis en "sjonglerer" mellom flere restauranter på en levering. Men, hvis en bestiller bare fra en, koster det kun 22 kroner å få det levert :) Så, matlaging er enkelt her i huset :) Litt for enkelt kanskje?



Da har dere kanskje tatt hintet om hva vi skal gjøre denne fredagskvelden?

I går prøvde jeg steptimen på Bodytone, eh.....hva er koordinasjon??? Haha, jaja....jeg gir meg ikke, neste uke skal det prøves ut igjen :)

Ha en fin fredagskveld, vi skal iallefall kose oss :) Og, i dag er det kun 14 dager til de hjemme begynner på turen sin nedover....Åh, som vi gleder oss :)

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar