torsdag 22. mars 2012

Bali

Neste lørdag (31.) kommer Tony, mamma, pappa, Ivar og Line på besøk hos oss. Vi gleder oss kjempemye til å møte de igjen, blir nok noen tårer både når de kommer, og når de drar tenker jeg :) Tony, mamma og pappa skal være her i 13 dager, og Ivar og Line i 3 uker :) Og, når de først reiser så langt, er det jo litt gøy å se noe annet enn Kuala Lumpur City, så vi drar dem med oss på en tur til Bali med det samme. Bali ligger jo i nabolandet (Indonesia) til Malaysia, så er ikke lange flyturen dit.

Vi må reise ut av Kuala Lumpur for å få "syden"følelsen, her i KL er det jo ikke noen strender, og det blir ikke til at vi ligger ute og soler oss. Så, vi fant ut at Bali kunne være et fint sted å dra for å få litt sol på kroppene våre :) Vi reiser 5. april, og blir i 5 dager, slik får vi tid til å kose oss der noen dager, samtidig som vi og får tid til å farte litt rundt her i KL :)

Vi var litt sent ute med bookingen, så det var for det meste fultbooket, men jeg fant dette hotellet, og det ser kjempefint ut.






Hotellet heter Harris Hotels & Residences Sunset Road, og ble åpnet i slutten av 2011. Vi har leid to studioleiligheter med 2 soverom, så er litt spent på hvordan de ser ut :)

Hotellet ligger et lite stykke unna Kuta stranden (ca 2,4 kilometer):



Og 2,8 kilometer fra Legian beach:



Og 3,1 kilometer unna Waterbom Bali:


Så, vi skal ikke kjede oss iallefall :) Jeg er litt spent på stendene, har hørt litt forskjellig om Kuta Beach, men vet at mye er avhengig når på året en reiser. Men, vi får se, hvis ikke har vi jo alltids bassenget og avkjøle oss i :)

Jeg gleder meg ekstra mye til denne turen i og med at Tony skal være med. Merker jeg savner han ekstra mye når vi er ute å reiser. Tenker på at dette skulle han også ha vært med på, og at det er trist han går glipp av alt det vi opplever. Men, jeg har tilbudt han flere ganger om å flytte med oss, men klarer ikke å overtale han :(

Noen som har vært i Bali, og har noen tips?

Ha en flott vårdag der hjemme i nord :)

Klem, Iren <3

2 kommentarer:

  1. Hei Iren:-)

    Bare gled deg - Bali er kjempeherlig. Vi var der i 2000 ( faktisk så lenge siden ja? Hm...)

    De beste strendene er definitivt på Nusa Dua!!
    Det er også den dyreste delen av øya, hotellene her er helt utrolig.
    Vi bodde ikke her, men vi leide oss en taxi som kjørte oss dit og ventet på oss hele dagen før han kjørte oss hjem igjen.
    Og det kostet nesten ingen ting:-)

    Så lot vi som vi bodde på de eksklusive hotellene på Nusa Dua, og solte oss på stranden der om dagene..
    Bilparken der nede var iallefall den gangen av heller dårlig kvalitet.

    Kuta kan være veldig fullt av turister og ståk, og er turistmetropolen på øya- så anbefaler å ta turer også til andre deler av øya.
    Folket i Bali er utrolig trivelige, og det er uhøflig å vise negative følelser offentlig der nede- så alle er blide og fornøyde..

    Kos dere.

    Mvh Renathe

    SvarSlett
  2. Tusen takk for gode tips Renathe, googlet litt jeg nå, og ser at det ikke er så veldig langt til Nusa Dua :) Så, spørs om vi tar turen dit en av dagene om vi ikke er fornøyde med Kuta :) Og, ja vi skal kose oss masse :))

    SvarSlett