onsdag 28. mars 2012

Hock Choon

Tenkte å vise dere noen bilder fra supermarkedet der vi pleier å handle. Det heter Hock Choon, og ligger 6 minutts gange fra Gallery. Hock Choon har nok expacts som kundegruppe, og har matvarer fra hele verden. Norsk laks har de også, men den er svindyr :(

Fersk fisk? Nei takk!


Tørr fisk da? Nope!


Bra utvalg i yoghurt:


Ikke noe dilldall med innpakningen:



Grøntvare disken, kjempebra utvalg i grønnsaker. De har også en egen fruktavdeling med masse fristende frukt, jeg har fått helt dilla på ananasen her nede, den er sykt god:)


Egen kiosk med magasiner, aviser og bøker:


Og, noe som ikke er så uvanlig her, et bakeri midt i butikken:


Vin og spritavdelingen, ikke noe å klage over her:


Det er fortsatt vanskelig å finne akkurat det en vil ha i butikken, selv om de har det meste, så er det ikke helt det samme allikevel. Det er også mangel på sunne varianter når det gjelder brød, ikke noe grovhetsskala på pakkene for å si det slik. Så det blir lite brødspising på oss, og brødet vi spiser bør ristes i brødrister først, slik at en får litt tyggemotstand :) Men, jeg klager ikke altså!!! Hehe!

Ellers er det en utrolig god service på dagligvare butikkene, her slipper du å pakke varene i posen selv, enten står en "pakker" klar, eller så pakker ekspeditøren ned varene med det samme han har skannet de inn. Etter en del tunge poser og sliten kropp på vei hjem fra butikken, overrasket gutta meg med denne:


Lekker? Så, nå går handleturen som en lek :) Ja, for den blir faktisk brukt :)

Ha det bra så lenge!

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar