tirsdag 27. mars 2012

Helt vanlig dag

Da er vi i gang med ei ny uke her nede, dagen i går startet som vanlig med skole i Mont Kiara. Mens Niklas var på skolen i dag, prøvde jeg ut en ny time hos Bodytone som heter Power Sculpt. Power Sculpt er vekttrening i takt med musikk, og det var egentlig veldig gøy, men utrolig tungt, noe som kanskje er en del av hensikten :)

Etter skole og hjemmeundervisning dro vi til KLCC Park, solen skinte, og det ble alt for varmt å være der, så vi tok turen innom Suria og kjøpte is på Haagen Dazs, før vi dro tilbake til parken og koste oss med melon :) 





Niklas begynner å bli rimelig lei av å posere, fremmede mennesker stopper oss på gata og kjøpesenter for å ta bilde av han. Han ble litt flau til å begynne med, men nå begynner han å bli mere vant til det. I går var det ei mor som  ville ha bilde av Niklas sammen med sin sønn (på samme alder), og Niklas var så snill og sa ja til det. Men, en dag ble det litt vel for mye, vi var ute å gikk i byen, plutselig kom det en mann og kysset Niklas på kinnet, dèt likte ingen av oss noe spesielt. Men, det har heldigvis skjedd bare en gang, og vi håper det ikke det gjentar seg.

Ha ei fin uke, jeg håper uken vår går fort, for jeg gleder meg sykt til helga!!

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar