tirsdag 28. februar 2012

Velkommen inn!

Vi bor i leilighet B-9-2, den ligger i 9 etasje, som er toppetasjen i bygget:


Vi har privat heis inn til leiligheten, men kommer du på besøk, så er det en besøksheis ute i fellesarealet, og du må bruke døren. Det er en sikkerhet på den private heisen, slik at ingen andre enn oss kan komme inn i vår leilighet. Vi må dra et kort som er kodet til leiligheten vår inne i heisen for å komme oss opp.


Fra gangen kommer dere inn i ei felles stue, spisestue og tørrkjøkken. Her ser dere spisestua og en del av stua:


Det er også et gjestedo, i tilknytning til stua:


Spisestua og kjøkkenet, dørene dere ser på bildet går inn til soverommene:


Et kjempestilig kjøkken, med speilfronter. Må bare få sagt at lampen ikke er selvvalgt, vi ble lovt en kjempestilig lampe, og ble møtt av denne....hehe...men, begynner å bli vant til den nå.


Her har vi fått vanndunk på plass også, deilig friskt vann hver dag:


Ene kose"kroken" i stua:


Sofa"kroken":


Her ser dere litt av kontor"kroken" også:






Stue og kjøkken sett fra en annen vinkel:


Dørene ut til balkongen går det an å skyve helt opp (kom ei blomsterkrukke i veien her, så fikk ikke til å vise dere), og da har vi basseng i stua:




Det går an å skyve opp dørene ut til verandaen også (de tre lange vinduene dere ser):



Leiligheten har 3 soverom, dette er Niklas' store og luftige soverom. Han synes det er ekstra stas med dobbeltseng:




Han har også eget bad, det synes mor er veldig kjekt:


Dette er master bedroom, kjempestort med fantastisk utsikt:


Bruker egentlig å ha gardinene (de tynne) igjen, men drar de opp for å vise dere utsikten her. For dere som er litt kjent her nede, så vet dere at det er ekstra stas å ha utsikt til Petronas Twin Towers. Og, det er vi så heldige å ha :) Det er også ett like stort vindu på den andre veggen som vender ut, men det ble ikke med på noen av bildene jeg har tatt.



Her har vi en flott garderobe med to store skyvdørsgarderober, her ser dere litt av den ene. Pluss at jeg har et sminkebord her inne. Det er ikke skap på badet, så må ha noe å oppbevare saker og ting i å på :)


Detter er badet til masterbedroom, ikke trangt om plassen her inne nei:


Toalett og dusj, skjønner ikke helt hensikten med glassdør inn til toalettet, men er jo egentlig litt stilig og da :)


Her er gjesterommet vårt, det er akkurat samme rom som Niklas' rom, bare speilvendt. Det er også samme bad her inne som på Niklas' sitt rom.


Her har vi våtkjøkkenet, det er her maiden lager middag, vasker kopper, klær osv. Det er også et toalett til maiden her, og maids room for de som har maiden boende hos seg (vi bruker det til oppbevaringsrom):


Nå? Hva synes dere? Er det noe rart vi trives? Jeg gruer meg iallefall til å flytte fra denne leiligheten. Vi stortrives alle tre, og kunne godt ha vent oss til å bo slik fast :)

Ha en fin tirsdag da dere! Jeg skal bruke resten av dagen til å pakke til Vietnamtur, vi drar i morgen tidlig klokken 4.45.....gjesp....:)

Klem, Iren <3

2 kommentarer:

  1. Takk for at du inviterer inn, Iren. Skønner godt at dere trives, for dette er jo virkelig flott. Det gjelder å nyte luksusen. Dere har jo flott hus på Hitra, men spørs om dere ikke må bygge på når dere kommer hjem engang. ;)
    Kos dere videre...

    SvarSlett
  2. Fy flate.. Soverommene er jo større enn stua mi!!
    Sier som Grete over her, skjønner dere trives.
    God tur til Vietnam :)

    Mona

    SvarSlett