lørdag 4. februar 2012

Singapore

Jeg er forelsket i Singapore! Tror dette er den nydeligste plassen jeg noen gang har vært, og jeg håper dette ikke er siste gang vi besøker denne vakre øya :)

Vi har ikke vært så superheldige med været, det er cirka 29 grader, overskyet og det duskregnet litt i formiddag. Men, vi har vært ute i hele dag og koset oss allikevel :)

Hotellet vi ligger på heter Sangri-La's Rosa Sentosa Resort, og har en perfekt beliggenhet. Det ligger på Siloso Beach, har utsikt over Sørkinahavet, og er det eneste strandferiestedet i Singapore.  Ute i havet ser vi store skip med masse lass, ikke den utsikten du forventer deg når du ligger på en strand, men det gjør bare stedet enda mere spesielt :) På stranden er det masse aktiviteter som basketball, volleyball, sykkelutleie, båtutleie og mye mere, det må være den mest aktive strandplassen jeg noen ganger har sett.

Her spilles det strandvolley, hotellet vårt ligger i bakgrunnen:


Det er mange aktiviteter på stranden, og god plass å boltre seg på:


Her er utsikten fra balkongen, utrolig fint bassengområde. Ligger faktisk på stranden når vi ligger ved bassengkanten også:


Hotellet sett fra balkongen:


Nede ved bassengkanten:


Ikke så mange spennende bilder i dag, vi har bare vært på hotellområdet, deilig å slappe av litt :) Men, vi trenger ikke å bevege oss så langt for å se ville dyr her i Asia, fra hotellvinduet så vi faktisk tre apekatter som lekte ute. Lå et skriv når vi kom på hotellrommet om at vi må holde balkongdøra lukket, og ikke ha noe mat og klær ute på balkongen fordi apekattene kan komme og ta det. Apekattene er ville, og ikke av den snille typen.

Hotellet  ligger på en øy sør i Singapore, som heter Sentosa. Øya er mer som en stor fornøyelsespark, og det er masse å oppleve. I morgen skal vi kjøpe oss et dag pass, slik at vi kan delta på 15 av de mange aktivitetene øya har å by på. Så i kveld må vi køye tidlig, å lade opp til en hektisk morgendag.

Ha en fin lørdag der hjemme :)

Klem, Iren <3

4 kommentarer:

  1. Niklas syntes gjerne at hain koinna få ei apekatt t kjæledyr ;P hahaha... syns æ ser d for mæ :D
    -R-

    SvarSlett
  2. Du gjær d ja...hehe...må ha mæ maid'n heim da tru æ :) Vi må få t ein skypedate snart, får ta d når æ kjæm heim :) GID <3

    SvarSlett
  3. Heia. Ja d e nån såm har d. Her prøve vi å ta åss ei hælg i kristiansund vess vi e heldi,å di tar ei langhælk i singapore,sekker på att d e belliar enn en krsund tur å:) Dåkk får kos dåkker masse,å så får du grattuler gubben me dan fra oss her i kalde nord.......(-3,å ca 20cm snø her no....)

    Hilsen bror din me fam

    SvarSlett
  4. Ja, må innrøm at vi har d fint :) Vi stortrives :) E egentli itj nå spesielt belli her neddi Singapore, mn litt belliar einn Kr.sund e d nåkk :))

    SvarSlett