mandag 16. april 2012

Sky Trex Adventure

Lørdagsmorgen var Niklas bedt i 10 årsdag til Sondre, dagen skulle først feires på Sky Trex Adventure hvor vi skulle møte opp kl 8.30. Det er en times kjøring dit, så det ble en tidlig start på lørdagen :) Men, det var veldig lurt å dra så tidlig, blir fort for varmt for uteaktiviteter lengre utpå dagen.

Sky Trex Adventure er en park med hengende utfordringer i jungelen som er delt i tre deler, Little Adventure, Big Thrill  og Extreme Challenge. Vi var i Little Adventure, der løypa var fra 3 til 5 meter oppe i høyden. Alle barna og noen voksne fikk på seg klatreutstyr, og ble opplært i hvordan en skulle bruke utstyret før de fikk prøve løypene oppe i trærne.

Her har Niklas akkurat fått på seg selene, og er veldig spent:


Dette er prøveløypa, hvor de lærer å sikre seg:


Det var med skrekkblandet fryd barna "kastet" seg fra tre til tre :) Jeg synes de var kjempetøffe, jeg hadde nok feiget ut allerede ved første hinder :)



Her "flyr" Niklas over en vanndam, dette var den lengste utfordringen, og akkurat da skulle jo videofunksjonen på Nikon kameraet mitt være så treg, at jeg ikke fikk filmet det.


Men, her er ett videosnutt av Niklas i to av de andre løypene:



Før vi dro derfra fikk vi i oss forfriskninger og muffins, før vi dro hjem til Sondre's leilighet og videre feiring der. 


Hjemme hos Sondre hadde Hege og Kristian (Sondre's foreldre) laget deilig lunsj til store og små. Vi spiste og koset oss før vi gikk oppe på taket deres og badet :)

Klokken var over tre før vi dro hjem. Ivar og Line skulle egentlig være med Hop-On Ho-Off bussen (eget innlegg under mars), men Line var i dårlig form, så de hadde vært hjemme hele dagen. Vi bestilte oss mat fra Pizza Hut, levert på døren, veldig enkel løsning når vi ikke orker å gå ut eller lage mat selv. Line dro seg til etterhvert, og de dro på shopping på kvelden. Ikke tid til å være syk når man er på ferie vet dere :)

Ellers merker jeg at dagene er ganske tunge nå, mye å tenke på, og tenker mye på de hjemme <3 Savner også Tony ekstra mye nå etter at han dro. Passet meg veldig godt at Line og Ivar ble en uke ekstra, det gjør det litt lettere. Merker hvor viktig familien er i disse tider.

Ha en fin uke kjære lesere :)

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar