lørdag 7. april 2012

Double Six Beach

Etter en deilig frokost i går, gikk jeg i resepsjonen og spurte etter en fin strand for barn. Jeg har hørt at strendene her i Kuta har veldig store bølger, så ville forsikre meg at vi fikk en mere barnevennlig strand, slik at Niklas fikk til å bade litt. De anbefalte en strand som heter Double Six Beach, så vi tok en bil dit. Rune hoppet av på et fitnessenter for å trene, mens vi andre dro for å slikke litt sol på stranden. Først måtte vi kjøpe oss håndduker, hotellet vi ligger på låner nemlig ikke ut strandhånduker (eneste negative med hotellet hittil). Vi prutet og handlet, Line er en mester på pruting, og fikk kjempebillige håndduker, mens jeg og mamma ikke orket (et pes å regne om valutaen her nede, 7 gangen bør pugges) å stå å forhandle, og kjøpte noen litt overpriste håndklær. Da var det endelig tid for strandkos. Men, stranden var skikkelig ille, det luktet, det var skittent og det var veldig høye bølger :( Så, vi satt oss ned og tok oss en forfriskning mens vi ventet på Rune. Etter at han kom, tok vi drosje til en annen strand litt lenger unna, i Sanur. Den var litt bedre, men langt i fra perfekt. Men, fin nok til at vi kunne ligge å kose oss og bade noen timer:)



Ivar og Rune benyttet seg også av massasjen på stranden. Rune fikk en times massasje av to stykker samtidig, men synes fortsatt ikke massasjen var "hard" nok, jeg tror han forventer seg at de skal kna han istykker :) Ivar nøyde seg med 30 minutter, massøren brukte faktisk sandalene hans mens hun masserte,  uten å spørre! Sært!

Utpå ettermiddagen spiste vi på en restaurant nede ved stranden, der spiste vi kjempegod asiatisk mat alle sammen.


Etter strandturen, dro vi hjem til hotellet for å dusje og ordne oss. Deretter tok vi en bil til Kuta by for å se på bylivet. Var en del fine små butikker der, som vi damene må en tur tilbake til en kveld. Så også en del hester med vogn, som de bruker til å frakte turistene rundt med, men jeg tør ikke prøve det i trafikken her nede.


Så førsteinntrykket av Bali er ikke spesielt bra, men håper det snur seg. I dag har vi leid en bil (med sjåfør selvfølgelig) som skal kjøre oss rundt på forskjellige steder så vi får sett oss litt rundt. Vi skal også til Turtle Island for å se på skilpadder der, og kanskje svømme med de :) Det gleder vi oss alle stort til :)

Ha en koselig påskeaften alle sammen :)

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar