mandag 2. april 2012

Lykke!

I går var det ren lykke å våkne å vite at Tony lå i det ene naborommet, og mamma og pappa i det andre :) Jeg sto opp litt tidligere å laget i stand frokost til de sto opp. Ivar og Line kom også for å spise med oss, selv om de bor på hotellet, så skal vi være sammen hele tiden, hotellet er bare for å sove på :) Heldigvis ligger det bare 5 minutter gåavstand unna leiligheten vår.

Etter frokost var det klart for shopping. Tony hadde nesten ikke med seg noen klær, han har jo vokst så mye den gutten, og trengte en ny sommergarderobe. Synes han har strekt seg enda mere siden vi flyttet, så tror kantinematen fra Kvernhusvik Skipsverft fungerer godt (han "får" middag derfra hver ukedag). Først tok vi taxi til Pavillion, fikk kjøpt en liten "startpakke" der :) Vi måtte jo selvfølgelig ha en liten matbit også.

Her er Ivar's hotte måltid til 24 kroner, gutt som ble mett ja:


Gladgutt, koselig med storebror på besøk:




Deretter gikk vi til Suria for å shoppe mere, Niklas var på Toys"R"Us og kjøpte seg to Nerf, og vi fikk også vist besøket den godteributikken jeg og Niklas var på en dag tidligere. Fikk ikke handlet mere klær der, må ha med meg Tony en runde til senere :) Han er faktisk veldig gira på å handle, så er kjempegøy å være på shopping med han :)

Kult bilde Ivar tok på Suria, ser ut som Line og Tony ler av en vits Snoopy forteller:


På kvelden benyttet vi oss av Roomservicedeliveries (mat på døren), og koset oss med middag her hjemme. Mens vi ventet på maten, lekte Niklas, Tony, Ivar og Line seg nede i bassenget. Niklas synes det er kjempestas og endelig ha noen å herje vilt med.

Hm, hva skjer da?


Synkronsvømming:


Her blir Niklas kastet og herjet med, noe han synes er veldig gøy:




Ellers så har været vist seg fra sitt aller beste her i KL i dag, vi våknet til en nesten skyfri himmel og sol. Ser på storm at det er meldt skikkelig dårlig vær på Hitra med masse sludd og kulde. Sikkert veldig irriterende at snøen kommer nå når den ikke har vist seg tidligere? Men, dere får prøve å nyte påsken uansett, og sitte inne å kose dere med appelsin og kvikk lunsj istedet :) Ja, det har jeg glemt å fortelle, mamma og pappa har kjøpt med seg 3 (!) kilo smågodt nedover!! Så her blir det skikkelig påskekos :) Blir vel noen kilo som må vibreres bort etter at de har reist hjem. 

Ha en fin dag :) 

Klem, Iren <3

2 kommentarer:

  1. Hærli å koinn drømm sæ bort i bloggen din nårn vet at ut e d itj minner einn 30 cm snø!! d e no vi sku ha vært ut å gått på ski t minde (d e årntli "julekort" stemmning ut) :) ska itj klag æ da, så gla som æ e i snøn :) (hommra for mæ sjøl hele vein heim ætte arbei idag)
    Go påsk snuppa, kos dæ m dine kjære <3 GID <3
    -R-

    SvarSlett
  2. E gla i snø æ å, mn når dn itj kjæm før påsk, så kainn d like så gådt værra :) Æ kose mæ masse, så gådt å ha dæm her :) Go påske t dåkker å! Ditto <3

    SvarSlett