fredag 6. april 2012

Bali :)

Vi ble plukket opp av en van klokken 7.45 skjærtorsdagen, da var det endelig duket for Balituren vi alle gledet oss til :) Vi reiser fra en annen flyplass når vi reiser med flyselskapet AirAsia (LCC), flyplassen er mindre, og ligger litt lengre unna enn den internasjonale flyplassen (KLIA). Fant ut at istedet for å stresse med frokosten hjemme, kunne vi heller kjøpe oss frokost på flyplassen.

Vi kom fram til Bali rundt klokken 14, og etter å ha betalt visum og hentet bagasjen, var det ut for å finne drosje. Ikke noe problemer med å få transport fra flyplassen, her er det egne taxi service luker som er behjelpelig med å skaffe taxi hvor du enn vil dra. Servicen er det heller ingenting å klage på, fra du kommer ut av flyplassen vrimler det av portierer som vil hjelpe deg å trille bagasjen, og vise vei :) Litt tips forventer de selvsagt, noe pappa er veldig glad i å gi :) Snille pappaen min <3

Ved innsjekkingen på hotellet, ble det en del venting. Tror det må ha vært noe tull med bestillingen vår, vet ikke helt hva det var. Men, vi måtte vente en god stund, for de måtte dobbeltsjekke med Booking.com som jeg hadde bestilt rommene igjennom. Vi spiste middag på hotellets restaurant mens vi ventet. Etterpå var rommene klare, jeg hadde bestilt to studioleiligheter med to soverom, ett bad og en liten kjøkkenkrok. Resepsjonisten fortalte oss at han hadde oppgradert rommene våre, noe vi ikke helt trodde på. Men, når vi åpnet døren inn til rommet, møtte dette oss:

Balkong med egen jacuzzi, to soverom, hvert soverom hadde egen tv og eget bad, og ett kjempefint oppholdsrom med stor sofa, kjøkkengruppe og minikjøkken :)

Soverom, litt lite, men trenger ikke større:


Jacuzzi på balkongen:


Minikjøkken:


Fantastisk utsikt :)


Big hug:


Sittegruppen:


Herlig med jacuzzi, håper vi somler oss til å prøve før vi drar:


Badet:


Bassengområdet:


Niklas foran en trehjuling, vet egentlig ikke hva de bruker disse bilene til, men står to stykker utenfor hotellet:




Disse skapningene står utstilt ved inngangen til hotellet:


Etter å ha pakket ut, møttes vi nede ved bassenget for å slappe av litt. Vi hadde bestemt oss for å ha en rolig ettermiddag, og heller lade opp til morgendagen. Vi var slitne etter reisen, så ble en tidlig kveld på oss fleste. Ivar og Line tok turen ned til Hard Rock Cafe for å spise (enda en) middag :)

Vi skal prøve å melde oss på noen utflukter, vet ikke helt hva enda, men noe med skilpadder tror jeg nok det blir en dag :)

Ha en fin fortsatt fin langfredag, vår begynner å nærme seg slutten nå :)

Påskeklem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar