onsdag 12. desember 2012

Vinterfest

I går kveld arrangerte GIFS vinterfest for elever og familiene deres, da var vi invitert til middag og konsert :) Til vanlig er det vi foreldrene som stiller opp med mat, men denne gangen hadde GIFS ordnet med middag til oss, noe vi selvfølgelig setter stor pris på :)

Først var det middag i kantinen, der var det dekket en stor buffet med masse spennende mat. Her var det bare å velge å vrake mellom masse småretter, og faktisk var det en del som smakte godt også:)

Som dere ser, så var det litt å velge imellom:


Sushi:


Cocktail og dessert:


Oster og croissanter fylt med sesongens jordbær (er faktisk jordbærsesong her nå):


Frukt og sjokolade:


Julepyntet kantine:


Etter at vi hadde spist oss gode og mette, var det klart for konsert, hvor blant annet dette skoleorkesteret underholdt oss:


Er så søtt med asiatiske barn, blir helt sjarmert hver gang jeg:


Skolebandet avsluttet konserten med skikkelig rockemusikk:


To norske ungdommer:


Her er en smakebit fra skolebandets opptreden, synes gutten som synger her var så tøff, ikke noe sjenanse her nei:


Etter konserten var det klart for Secret Santa. I forrige uke fikk barna hver sin lapp hvor de skulle skrive navnet sitt, og tre gaveønsker på, deretter fikk en annen tilfeldig (hemmelig) elev lappen, for så å kjøpe gave til den utvalgte. Gaven tok vi med til skolen i går kveld, der den ble lagt under juletreet. I og med at elevene ikke skal vite hvem gaven er fra kaller de leken for Secret Santa. Her er Niklas og leter etter sin pakke under juletreet:


Spennende:


Wow, to store pakker:


En fornøyd, og litt nysgjerrig Niklas ved siden juletreet som pynter opp i gangen på skolen:


Gaven ble selvfølgelig pakket opp når vi kom hjem, de inneholdt masse kjeks og godsaker, noe som falt i god smak til lillegutt :)

Rune fikk dessverre ikke til å bli med denne kvelden, noen ganger blir jobben viktigere enn sosiale begivenheter, men det må vi regne med. Men vi koste oss allikevel vi to, ble en sen kveld, var ikke hjemme før i ti-tiden, så var en sliten Niklas som la seg i går kveld.

Nå holder jeg på å pakke, det er noe av det vanskeligste jeg gjør, og det blir ikke lettere å skulle pakke både til Norgestur og Thailandtur, og i tillegg holde seg innen vektgrensa. What to do?? Har jo så mye jeg vil ha med hjem, men faktisk ble det pakket mere til Thailand enn til Norge....skal jo tross alt være i Thailand i 6 dager da :P Huff! Jaja!

Så, i morgen blir det nok dårlig med blogging, vi blir hentet 7.30, og resten av dagen blir det flytur med mellomlanding i Seoul og Amsterdam, før vi lander på Værnes sent torsdagskveld hvor min snille bror Frode kommer og henter oss :)) Vi skal overnatte på Hotel Augustin før vi drar hjem på fredagen, gjett om jeg gleder meg til å se Tonygutten igjen da?!

Da er det straks juleferie her i huset :) Og, plutselig er vi hjemme på Hitra :)

Klem, Iren <3


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar