fredag 21. desember 2012

Julegaver til svigers :)

Judith og Hans Anton, Rune's foreldre reiser lørdags morgen til feriehuset i Spania for å feire jul og nyttår der, derfor ga vi dem julegavene på forskudd i går kveld :) Er veldig vanskelig å finne på julegaver til de som har alt, og ikke ønsker seg noen ting, men her har Øystein (Rune's bror) vært kreativ og kjøpt en gave fra oss alle :)

Her er svigerfar godt i gang med å åpne den ene eska:


De har enda ikke sett bildet av hva eskene inneholder:


De fikk to sammenleggbare sykler for å ha i bobilen når de drar på tur:


En fornøyd Hans Anton :)


Når vi dro ned til svigers i går, havnet vi midt oppe i en væpnet politiaksjon, fikk litt sjokk når det sto politi fult væpnet nede ved verftet og ved huset til svigers. En russer på en av båtene nede på verkstedet var syk, og hadde oppført seg truende mot mannskapet, derfor ble politi kontaktet (ifølge lokalavisa). Jeg synes det hele var veldig overdrevet, men heldigvis gikk det bra til slutt, og mannen ble sendt til sykehuset.

Nå skal jeg begynne å pakke inn julegavene, før jeg må til Fillan å handle, tenkte å få unna litt julehandel før det tar helt av inne på Rema :) I kveld får vi også besøk av Judith og Hans Anton, vi skal kose oss med taco før de drar inn til Trondheim, er jo så lenge til vi får se de igjen, tviler på at de kommer syklende helt til Korea :)

Ha en flott dag :)

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar