fredag 4. januar 2013

Sightseeing Hua Hin

Etter en lang febernatt med Niklas, våknet han heldigvis i litt bedre form i går morges, så god form at han iløpet av dagen orket en liten dukkert i bassenget :) Og, på kvelden ble det en liten sightseeing tur med tuk-tuk også. Først dro vi til  Wat Khao Takiab, ett tempel som ligger på toppen av et fjell på enden av Hua Hin stranden:


Der var det også fantastisk utsikt mot Hua Hin, vi var litt sent ute, blir fort mørkt her nede, så ble ett Hua Hin by night bilde :)


Og, en  vakker solnedgang:


Så tok vi tuk-tuken videre ned til 10 meter høye Golden Buddha som ligger ved foten av det samme fjellet:


Deretter kjørte vi til Hua Hin Railway Station, togstasjonen som sies å være Thailands vakreste stasjon:


Kvelden avsluttet vi med middag på taket, etter det var Niklas utslitt, og ville ned til sengen sin :) Ikke helt i tipp topp form enda, men heldigvis mye bedre. Oppe på taket her på hotellet er det en kjempefin restaurant som heter Top Sea-Cret, hele taket er pent pyntet opp med sitteplasser og masse grønne busker:


Må legge til ett bilde av kveldsmaten til Niklas og meg i går kveld, ettersom Niklas var syk, var han og jeg hjemme mens Rune var med familien Andersen/Høgsteggen for å spise ute. Men, var koselig dette også da :)


Det var litt fra gårsdagen, i dag har Niklas heldigvis vært i bedre form, og vi har hatt en litt mere aktiv dag, det får dere høre om i morgen :)

Ha en super dag der hjemme, og god helg :)

Klem, Iren <3




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar