fredag 25. januar 2013

Lille Guksabong

I går var det igjen klart for tur med lerkene, denne gangen til Lille Guksabong. Dette ble en lettere tur enn de turene vi pleier å gå synes jeg, men med en mil ble det  faktisk den lengste turen også :)

Først stoppet vi ved et tempel:

 


Der var også disse søte figurene utstilt:


Kule trestammer:




Koreansk kirke:



Her nærmer vi oss toppen, heldigvis er koreanerne geniale når det kommer til hjelpemiddel i bratte terreng, her er en trapp samt et tau vi kan bruke til drahjelp oppover:



En bitteliten pause:

 

Høgsteggen poserer foran en disig utsikt over "byen" vår:

 

Her er lerkegjengen:


Mmmm, godt med lunsj: 

 

På veien hjem igjen stoppet vi innom denne søte cafeen som Rolf Johan hadde besøkt tidligere, den var utrolig sjarmerende. Den var stengt da vi kom, men RJ ringte i bjella, og plutselig kom en dame og en kvinnelig munk gående fra tempelet like ved og åpnet opp for oss :)


Så utrolig koselig:


 

Her selges det også keramikk:


Mens damene og RJ koste seg med kaffe, fikk vi også servert to digre epler vi kunne kose oss med, kan ikke klage på servicen iallefall:


 

Her er bilde av cafeen tatt utenfra, den heter Naranda Cafe, og har åpent fra klokken 10-19 alle dager bortsett fra lørdag. Og, som vi erfarte har de nok en liten "pause" på dagtid:


Leiligheten ble rengjort mens jeg var på tur, så vel hjem var det bare å ta en god og varm dusj før jeg inntok sofaen og favorittserien One Tree Hill :) Hverdagslykke <3

Nå er det fredagskveld og tid for fredagskos her hos oss, ha en riktig fin fredag dere også :)

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar