mandag 18. februar 2013

Wajabong

De siste dagene har det kun vært Kinablogging, så har jo ikke fått fortalt så mye om den siste uken. På søndagen, da vi var i Kina, kom Eva og Øyvind Sand (fra Hitra) nedover til Geoje. Øyvind skal begynne i et nytt Statoil prosjekt her til høsten, så han og Eva skal flytte nedover og bo her en god stund. På onsdagen var de her på kaffebesøk, og med seg hadde de masse leverpostei :) Yes! Øyvind er på jobb om dagene, så da drar vi damene med oss Eva rundt og viser henne litt av hva øya har å by på. På torsdagen ble hun et nytt medlem i lerkeflokken, og fikk prøve seg på sin første lerketur :)

Denne gangen gikk turen til Wajabong, en topp på "bare" 316,5 meter. Og, som vanlig var vi kjempeheldig med været, det var vindstille, og sola tittet også fram :)

Ei sliten Hilde prøver å hvile seg på skiltet:


Flott vær og natur:


Her har Eva nådd sin første fjelltopp på Geoje, nå er du en skikkelig gladlerke Eva :)


Gruppebilde, ser ut til at jeg og Ane (hun ved siden av meg) er noe mere fornøyd enn de andre.....


Selv lerkene trenger litt påfyll av energi:


Haha, dette bildet er litt morsomt, Vibeke som tar bildet roper "Se opp!", egentlig til Hilde, men det viste jo ikke jeg, og i tillegg ser det ut til at Ane står bak og kaster opp.....


Utsikt mot Gohyeon:


Vel nede er det kaffepause før vi går den siste kilometeren:


Og, nok en gang overraskende ekstra service, to fat med jordbær, krem og ristet deilig brød :) Noe vi sikkert måtte ha betalt en formue for på café hjemme i Norge, får vi gratis her nede, snille de koreanerne :)


Det var alt fra lerketuren vår. Oppdatering fra helgen vår kommer senere :)

Ha en flott mandag alle sammen :)

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar