tirsdag 26. februar 2013

Busan Aquarium

Lørdagen våknet vi til vakkert  vær i Busan, sola skinte og ikke var det så mye vind heller, deilig :) Etter en sen frokost dro vi til Busan Aquarium, det ligger rett ved Haeundae Beach:


Inne i akvariet var det masse fint å se:


Trodde først dette var en utstillingsfisk, noe det ikke var, ikke så veldig fin, men veldig fascinerende:


Stilige fisker:




Og en nifs hai:


Nesten som å være på snorkling i Malaysia dette:


Etter å ha vært på akvariet dro vi en tur på Shinsegae, det er et shoppingsenter, og det i Busan er faktisk verdens største department store. Vi skulle blant annet finne en frisør så Niklas og Rune fikk klipt seg, men det fant vi ikke. Derfor ble det frisørsalongen på hotellet istedet, og der fikk Niklas er råkul hår frisyre:




På kvelden gikk jeg og Nikas en kveldstur på stranden, der hadde de generalprøve til et arrangement som skulle være dagen etter. Da skulle bålet dere ser i bakgrunnen tennes, og koreanerne skulle feire første fullmåne etter New lunar :)



Denne koreanske mannen må være Korea's "dragemann"..........


.......han hadde denne dragen......


........og syklet med denne sykkelen:


Senere på kvelden dro vi for å se på et lite marked like ved hotellet, der var det stort utvalg i fiskerestauranter, her får man selv peke ut fisken man vil bli servert:


Og, den serveres slik:


Og fisken spiser man på en innbydende fiskerestaurant som denne:


Her er litt av markedsområdet:


Like ved lå også noen boder med pilkast og basketball-kast, Niklas gjorde det stort, og vant en liten bamse og en rakett (!). Dermed avsluttet vi kvelden med kos på hotellrommet :)

I går var Øyvind og Eva hos oss og spiste taco, de reiser hjem på fredagen, så var kjempekoselig å ha de på middagsbesøk her før de drar. Niklas ble også veldig fornøyd da de hadde kjøpt en legopakke til han :) Glemte jo helt å ta bilder når de var her, vi hadde det jo så koselig at det ble helt glemt bort :)

Vel, dere får ha en fortsatt fin dag :)

Klem, Iren <3



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar