søndag 3. februar 2013

Sol og landhockey

Etter øsende regn på fredagen, våknet vi til sol og finvær på lørdagen :) Vi dro på lørdagsgrøt i kirka, der barna lekte seg ute med landhockey, noen voksne ble også med i leken etterhvert. Var også såpass varmt og fint at vi kunne sitte ute å kose oss også :)

Her er spillet igang:


Flott spillterrasse dette :)



 Blir litt varm og svett etter ett par timer med landhockey i sola:


Ettersom vi ikke spiste grøt i kirka denne gangen, ble det en tur på Pizza Hut istedet, det var første gangen vi var der, og det blir nok flere turer. I Kuala Lumpur var Pizza Hut favoritten til Niklas, men her i Korea er det nye favorittplasser :)


Bbq chicken, nammis :)



Pizza Hut ligger i mainstreet i Gohyon, ikke så enkelt å finne frem når skiltet "gjemmer" seg blant masse andre koreanske reklame/info-skilt:


Resten av dagen slappet vi bare av hjemme, Niklas var på fotballbanen, og jeg lagde moffe loffer:



Kvelden avsluttet vi med Idol, er egentlig litt småskuffet over Idol i år, jeg synes egentlig dommerne er litt for snille, og synes ikke nivået virker så høyt. Men, nå får vi jo selvfølgelig ikke se alle auditionene på tv, så kan jo hende det sjuler seg mange talenter blant de vi ikke får se, håper det iallefall, for jeg har ikke funnet favoritten min enda......

Det var litt fra lørdagen vår :) Håper dere også hadde en fin dag :)

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar