søndag 17. februar 2013

Acrobatshow

Etter å ha vært på Den kinesiske mur, dro vi på acrobatshow, må putte inn noe mere barnevennlig enn  bare historiske ting for Niklas sin del. Men, vi angrer ikke, showet var kjempebra, og absolutt noe vi vil anbefale andre barnefamilier :) 

Showets høydepunkt var nok da motorsykler kjørte i et rundt stålbur som stod på scenen, helt sykt at det ikke ende med fall og krasj. Med det samme den første motorsykkelen kom på scenen, kunne Rune fortelle at slikt show hadde han sett før i Spania, men da var det to motorsykler inne i buret, vi ble derfor mer og mer paffe da en etter en motorsykkel kom inn på scenen og det endte opp med sju motorsykler inne i kula. Jeg fikk filmet hele den delen av showet, men får ikke til å legge det til i bloggen, men for de av dere som har meg som facebook-venn, så har jeg lagt det ut der :)

Mye annet fint å se på showet også, her kommer et lite bildedryss:






Og, med dette var vår guidet tur avsluttet, og vi var storfornøyde alle tre :) Vel tilbake på hotellet fikk vi prøvd ut badekaret, var kjempedeilig å få litt varme i kroppen igjen, stort sett alt i Kina er kaldt, både ute, restauranter og i salen til showet. 

Nå har vi jo vært hjemme i Korea noen dager, litt varmere her enn i Kina, men fortsatt langt ifra varmt. Men, det kommer vel vår snart tenker jeg :)

Ha det fint så lenge :)

Klem, Iren <3



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar