mandag 6. august 2012

Tiden flyr avgårde

Åh, som tiden flyr når vi er hjemme på ferie :) Den siste uka har vi blant annet vært på hytta, vært barnevakt for tantegullet, vært i bursdagsfeiringer, sykkelturer til Minde og Trondheimstur, så dagene går de :)

På torsdagen dro vi til hytta, der hadde vi vår første grilldag i år, noe som kanskje er på tide i august? Været var ganske fint det også, og på kvelden hadde vi denne vakre utsikten:


Ingen ferie på hytta, Niklas jobber og klyver ved for harde livet, her skal det tjenes ukepenger:


På fredagen kom tantegullet Kay Stefan, vi var barnevakt, og han skulle ligge over på hytta for første gang, og det var selvfølgelig veldig stas:


Ble også en liten båttur på disse to glade guttene før vi dro hjem:


På lørdagskvelden feiret vi bursdagene til mamma og pappa, pappa hadde bursdag i februar, og mamma har i september, men vi hadde en liten familiefeiring nå som vi er hjemme. Det ble en kjempekoselig kveld, og vi koste oss med kalkunmiddag og gode kaker :)  Tok ikke bilder med kameraet mitt fra kvelden, så har dessverre ikke noen bilder å vise dere.

Søndags formiddag syklet Niklas, Rune og jeg til Minde. Det var Niklas (og Rune's) første sykkeltur hjemmefra og oppover, og jeg er skikkelig stolt over at Niklas gjennomførte turen, han har ikke akkurat rørt så mye på seg det siste halve året.



Håper de gidder å bli med meg på flere turer oppover, Niklas ble iallefall litt gira :)

Dette var litt fra de siste dagene våre, nå er det bare 14 dager til vi reiser fra øya igjen, og regner med de siste ukene vil fly avgårde :)

Ha ei forsatt fin uke alle sammen :)

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar