søndag 26. august 2012

Lykkelig gutt :)

Niklas var en lykkelig gutt i går, han fikk endelig bursdagspresang fra Rune og meg :) Da ble Niklas den lykkelige eieren av denne stilige hybridsykkelen:


Etter noen runder i flere mere "shabby" sykkelforretninger, fant vi endelig en sykkelbutikk med mere normalt utvalg. Servicen var upåklagelig, her monteres både skjermer, støtte, frontlykt og baklys, alt inkludert i prisen (som fra før av var forbausende billig). I tillegg kjøpte vi setepute, flaskeholder og sykkellås. Rune kjøpte seg også en sykkel, så nå skal det bli sykling tur retur jobb :)


Lite lokale med masse sykler, her henger masse sykler i taket også:


Vi var så glad for endelig å finne en hybridsykkel til barn, har kikket litt etter det hjemme i Norge også, men kun funnet terrengsykler.


Nøye med å låse fast sykkelen, den forrige ble stjålet, så har nok lært litt på det. Her låses den fast i pappa's nye stilige sykkel:


Vi var også på en del bilutleiefirma og bilforretninger for å sjekke hvilket prisnivå det er her, bil må vi ha og det fort :) Heldigvis har vi kjempegreie naboer som kjører og viser oss rundt, hadde ikke vært så enkelt uten de, ellers stiller de opp med det meste, har fått både vanndunk til dispenseren vår, og knekkebrød levert på døra :) Tusen takk Aud Karin og Vibeke :)

I går kveld var vi på en kjempefin italiensk restaurant, der spiste vi god mat og hadde en fin utsikt over "byen" og havna. Restauranten heter Vapiano, og ligger på taket på et kjøpesenter, her kan vi velge om vi vil sitte ute eller inne, og når været var som i går, var det et enkelt valg :)


Kjempestilig plass:


Niklas beundrer utsikten:





Som dere ser, så har vi det fint her også :) Vi trives kjempegodt hittil, og det håper jeg vi fortsetter å gjøre framover også :)

I dag skinner solen og det er nesten litt for varm ute, vanskelig å forestille seg at tyfonen Bolaven kanskje kommer på besøk i morgen. Men, krysser fingrene for at den hopper over øya Geoje :)

Ha en fin søndag :)

Klem, Iren

2 kommentarer:

  1. Det er bra dere begynner å komme dere til rette. Gratulere til gutta med nye sykkler. Du hadde ingen komentar om hvordan maten var,så jeg går ut ifra at den var grei.Ønsker Niklas lykke til på skolen,mimmi er spent.Håper vi treffes på skype snart,har ikke sett dere der. Skal hilse fra pappa også, hørte Rune var storfornøyd med toalettet.

    SvarSlett
  2. Maten va kjæmpego dn å :) Har prøvd å ringt dåkker nån ganga, mn har itj fått svar, hørt dåkk va på Gangås'n, så æ prøve ijæn i dag :)

    SvarSlett