onsdag 15. august 2012

Bursdagsfeiring

De siste dagene har det som vanlig vært full fart her hjemme :) Helga tilbragte Rune og jeg på hytta, vi hadde kjempefint vær, og storkoste oss. På søndagen fikk vi også besøk av John Vidar og Tookkata, de hadde med seg krabbe og reker, og vi satt ute og koste oss i finværet, skikkelig sommerstemning :)





Ikke hver dag en kan sitte ute å kose seg med god mat her ute i havgapet :)

Niklas har vært så heldig å fått med seg noen fotballtreninger mens vi har vært hjemme, så på mandagen var det klart for kamp. Det var to kamper mot Fjellværsøya, og i følge dommeren var det en vinn og en tap, noe vi foreldre ikke var helt enige i.....men, dommeren har vel  alltid rett?!

Niklas i kamp:


På tirsdagen feiret vi Niklas' 10 årsdag på forskudd, selveste dagen er neste tirsdag :) Vi hadde kjøpt en piñata, den fylte vi med masse godt og ting fra Malaysia:


Niklas fyller opp:


Her er bursdagen og selskapslekene i gang:






I dag har vi hatt flyttefirma på besøk hos oss, vi har en flycontainer ned til Korea som skulle fylles opp :) Det blir fort litt når man skal være bort såpass lenge, trenger jo en del varme klær også :) Nå er det bare en uke til vi drar, kjenner jeg begynner å glede meg nå :)

Nå er vi på farta til Orkanger, vi skal ligge i campingvogna til svigers i natt, før vi drar videre til Trondheim i morgen. Vi er litt avhengig av å dra inn til byen med jevne mellomrom, og i morgen er det tid for påfylling av vaksiner, så da har vi en unnskyldning for å ta turen :)

Ha det fint så lenge :)

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar