lørdag 25. august 2012

Tyfon

Vi har ikke rukket å være mange dagene her i Sør-Korea, før det ble tyfonvarsel. Tyfonen Bolaven er ventet å treffe øya på mandag og tirsdag. Vi har fått beskjed om å holde vinduer lukket, og ikke ha løse deler ute på verandaer, her er det ventet kraftig vind. I følge Storm er det meldt mest vind på tirsdag, da 18 m/s på det meste, det høres for min del ikke skremmende ut, men nå er det jo ikke sikkert Storm melder rett, de er jo ikke akkurat kjent for det :) Massevis av regn er det også forventet å få.

Dette skrivet henger nede ved inngangspartiet:


Tror absolutt ikke vi har noe å frykte, det siste jeg leste var at stormen var ventet å treffe Nord-Korea, og det er jo langt ifra der vi bor. Så, for de som uroer seg: Ingen bekymring :) Det som er mest kjedelig, er at dette også er Niklas første skoledag her nede, da hadde det vært koseligere med sol :)

Eller koser vi oss her, tror vi kommer til å trives kjempegodt :) Nå krysser vi fingrene for at Niklas får en fin skolestart og trives på skolen, hvis han trives, trives vi også bedre alle sammen :)

Ha en super lørdag :)

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar