mandag 30. juli 2012

Barnefri helg

Denne helga har vi fått koset oss skikkelig, ikke hver helg en har barnefri, og kan gjøre akkurat hva man vil :)   På fredagen etter at Niklas og Therese dro til Gangåsvatnet, dro Rune og jeg til hytta, der var vi til lørdags formiddag. Lørdagen var det tid for bryllupsfeiring, først dro vi i kirka, og der fikk vi se dette vakre brudeparet:


Etterpå var vi en snartur nede i sentrum for å lurkike på Atle som hadde en minikonsert der i forbindelse med SommerFillan. Og, han er minst like pen i virkeligheten :)


Så var det tid for litt mat, vi dro på Knarren sammen med Reidun og Geir. Der fikk vi servert nydelig biffsnadder, og vi spiste også årets første soft is :) Jeg hadde jo bursdag også, så det var lov til å kose seg litt ekstra :) Slenger med et bilde av verdens beste Reidun også :)




Deretter kjørte vi hjem igjen for å dusje og ordne oss klar til kveldens feiring. Vi hentet også bobilen som vi skulle ligge i natt til søndag. Kjekt å parkere rett utenfor festlokalet, og bare tusle ut i bilen for å legge seg :) Der fikk vi også overnattingsbesøk av Reidun og Geir :)




Dagen derpå, kjørte vi hjem igjen, byttet bil, og kjørte til hytta igjen :) Men, vi ble jo selvfølgelig sultne på turen, så stoppet like så godt på Kurt's kro for å spise litt mat :) Kurt's kro ligger på Hitra Camping, og har en asiatisk inspirert innredning :)






På hytta var det knallvær, så satt ute og solet meg hele ettermiddagen :) Rune fikk hengt opp ei hengekøye vi hadde kjøpt på den malaysiske øya Redang, og på kvelden var det Rosenborgkamp på skjermen for mannen, og eBook på sofaen for meg :)







Altså, ei perfekt helg :) I dag er vi hjemme igjen, Niklas har kommet hjem, og har hatt det minst like fint som oss tror jeg :) Tony har hatt ei litt hardere helg, med festing og "lite" søvn, men det er vel en perfekt helg for en 17 åring det også :)

Denne uka tror jeg vi blir en del hjemme, men skal prøve å komme med en oppdatering om ikke så lenge :)

Ha ei fin uke da alle sammen :)

Klem, Iren <3





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar