søndag 8. juli 2012

Koh Samui med guttene

Nå har vi kommet hjem etter noen dager i Thailand, så nå kommer det et lite innlegg fra Koh Samui. Som dere sikkert har fått med dere, dro guttene og jeg alene dit på mandagen, Rune var hjemme og jobbet. Vi  var på Koh Samui i tre dager før vi fløy og møtte Rune i Krabi på torsdagen. Tok veldig lite bilder, vi lå for det meste på stranden og ved bassenget og bare latet oss, vi var nesten ikke utenfor hotellområdet i det hele tatt. Prøvde å friste gutta med både shopping, zoo og andre restauranter, men de trivdes så godt der de var, så ingenting annet fristet. Tony ble også dårlig de siste dagene, både solbrent og magevondt :(

Her er  noen bilder, litt vanskelig å finne bilder når Tony er med på de fleste, og han ikke liker bloggbilder av seg selv. Men, noen har jeg fått sortert ut:

Niklas står og peker ut selskap han har flydd med, det begynner å bli noen nå:


Chaweng Beach:


Kjempeherlig badetemperatur, jeg og gutta badet masse:


Niklas og jeg på vei til stranden for å spise kveldsmat, Tony lå på rommet med magevondt:



Noen hadde laget en fin sandkrokodille:


Deilig med iskald cola:


Niklas er igjen kunstnerisk:


De nye iPadene var selvfølgelig med på reisen de også. Godt å slappe litt av i senga etter en lang dag ute i sola:


Tony koste seg også med sol, strand, bading, iPad og Breezer (!). Det var kjempekoselig å ha han med seg på tur, godt å ha begge guttene sine i nærheten. Og, på denne turen fikk vi skikkelig kvalitetstid sammen, og det gjorde mammaen veldig godt :)

Og, dette var det vi fikk av strand og sol for denne gang, været i Krabi var preget av regntid og lavsesong. Men, det kommer det et innlegg om i morgen :) Vi hadde det jo selvfølgelig kjempefint allikevel :)

Ha en fortsatt fin søndag da dere!

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar