tirsdag 10. juli 2012

Tiger Cave Tempel

Husker dere bildene jeg la ut av Ao Nang Beach, der det ikke var noen solsenger? Her er grunnen:





Store bølger skylte innover stranden, så ingen hensikt å ligge på en solseng her nei :) Utrolig hvor stor forskjell det er fra Koh Samui til Krabi, iallefall med tanke på at det kun er 55 minutter flytur unna. Men, det var jo litt interessant å oppleve dette også. Det var faktisk flere som badet også, men vi satt heller "trygt" på trappa og fulgte med istedet:


Senere på dagen leide vi oss sjåfør som skulle ta oss med til Tiger Cave Tempel, Hot Spring Waterfall og en Outlet-mall. Først dro vi til Tiger Cave Tempel. Der kunne man gå 1237 trappetrinn opp til en stor Buddha statue hvor det var en fantastisk utsikt, turen tok cirka 1 time og 30 minutter, så  vi valgte å droppe det. Men, det var mye fint å se på i området allikevel:














På dette stedet fikk vi møte en kvinnelig munk for første gang, hun ga oss et lykkearmbånd og ba en bønn for oss, ganske spesielt egentlig :) Armbåndet bærer jeg fortsatt, så får vi se hvor mye lykke det bringer. Den kvinnelige munken var kledd i hvit "kjole" og hadde glattbarbert hode, og hun lever akkurat likedan som en vanlig munk. Her har jeg et bilde hvor det er med en kvinnelig munk:


Etter dette, dro vi videre til Hot Spring Waterfall, det skal jeg skrive om i neste innlegg, da får dere også høre hva som ikke skulle skje, men skjedde :)

Nå skal vi straks av gårde for å hente de siste maleriene på Central Market, og kanskje finner vi flere som frister?!

Ha en flott dag!

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar