tirsdag 17. juli 2012

Sjekke ut, sjekke inn

I går kom dagen jeg lenge hadde gruet meg til, vi flyttet ut fra leiligheten på Gallery :( På formiddagen kom fem karer fra et flyttefirma, og pakket ned det vi skulle ha med videre til Korea. Og, ettersom det da ble pakket ned både sengetøy, hånduker, glass osv, skal vi bo på hotell de siste dagene. Så, i går sjekket vi ut fra Gallery, og sjekket inn på Mandarin Oriental.

Her holder fem karer fra et flyttefirma på og installerer seg, det var mannfolk som kunne pakke det :)



Stusselig med "tomt" soverom :( Her er bagasjen som skal være med hjem til Hitra, ble fem kofferter det óg gitt, en del av klærne er pakket og skal direkte til Korea, men ble litt allikevel:



Hotellet vi ligger på heter Mandarin Oriental og er et av de beste i byen. Men, best av alt er at det ligger så å si vegg i vegg med Petronas Twin Tower, det store kjøpesenteret Suria og den store fine parken i KLCC :) Vi var også så heldige og fikk et kjempestort familierom, så her skal vi nok kose oss :)

Mor og far's rom:




Rommet til barna:




Oppholdsrommet:



Og til slutt kjøkkenet, som sikkert blir flittig brukt de dagene vi er her (?)


Utsikten fra hotellrommet, får aldri nok av synet av dette byggverket, vakkert :)


Sånn, da er det vår siste hele dag her nede, flyet vårt går i morgen kveld 23.15 (malaysisk tid), så vi har nesten hele morgendagen også. Men, i dag er den siste HELE!! Huff, det skal bli så kjedelig å dra, til og med Tony syntes det var trist å dra fra leiligheten i går :( Men, nå går det heldigvis bedre å reise enn tidligere, skal bli godt å se igjen mamma, pappa, tantegullene, brødrene, svigerinnene, svigers og alle vennene våre igjen. Men, det som gjør at jeg gruer meg litt til å komme hjem, er at en av de jeg savner aller mest ikke er der for å møte meg :( Bestemor <3

Nå skal jeg og gutta ut på shopping :)

Ha det bra så lenge :)

Klem, Iren <3

2 kommentarer:

  1. Huff! kjenne æ grue mæ æ å t å itj få hør (lese) nå meir fra KL, å æ bor jo itj der engang!? :P rart derre, kjennes ut som æ har vært dær sjøl :) Men æ trur no neste kapittel blir lik så speinnanes å, gler mæ masse t å få ta del i dein del´n å :)

    SvarSlett
  2. Trur d bli fint der å æ sjø Reidun, itj like eksotisk, mn bli gådt m fire årstia ijæn :) Gld mæ t å møt dæ ijæn æ no :) Du ha d m å håld dæ heim i hælga :)) Klæm.

    SvarSlett