fredag 10. mai 2013

Utdrikningslag

Den 8. juli skal Ane og Amund gifte seg, derfor hadde vi lyst til å arrangere et utdrikningslag for Ane her i Korea. Ane viste jo selvfølgelig ingenting, og trodde hun skulle få besøk av elektriker, hun ble veldig overrasket da sju damer istedet plutselig sto i ytterdøren hennes kvart på fem i går ettermiddag.

Hva skjer?


Ei tydelig overrasket og rørt Ane :)


Vi hadde ordnet en to timers ansiktsbehandling for henne:


Her er (nesten alle) Valemon-damene samlet :)


Mens Ane var på behandling, dro vi hjem til Sidsel som bor like ved, der ble det snacks, jordbær og vin:


SKÅL!


Etter å ha hentet en fornøyd Ane, dro vi videre på Wa Bar og koste oss med litt drikke.......


......før vi tok drosje til Okpo....


......og møtte resten av gjengen på Big Bear, hvor vi koste oss med mat og drikke:


Bodil holdt en utrolig fin tale til Ane, og ei rørt Ane måtte flere ganger tørke noen tårer underveis:


Hun fikk en fin koreansk paraply hun kan bruke i bryllupet om det skulle komme noen regndråper. Må ha litt kyndig hjelp til å slå opp denne paraplyen på koreansk vis:


Sikker på at denne dama blir en vakker brud:


Og selvfølgelig, ingen utdrikningslag i Korea uten Gangnam Style:


Etter middagen dro de fleste hjem, bortsett fra denne gjengen (og RJ), vi dro videre på bar og drakk Mojito og danset :


Ane og jeg ble igjen tilslutt og gikk rundt for å sjekke livet i Okpo. Inne på en bar falt denne koreaneren pladask for Ane, og kom springende etter henne ut:


Han hadde veldig lyst til at Ane skulle bli hans om hun engang skulle bli singel, lurer på om håndtrykket er en avtale på det? Hehe :)


Så var det å dra hjem å legge seg å sove noen få timer før jeg måtte opp å sende Niklas på skolen. Må innrømme at jeg fant senga så fort han hadde gått ut gjennom ytterdøren i morges. Ikke hver kveld jeg er ute på livet, så unnet meg å ligge å dra meg til langt ut på dagen i dag, herlig :)

Nå er det fredagskveld her i stua, blir en litt tidlig kveld, for i morgen må vi opp i rett tid da vi skal på en liten utflukt med Statoil :)

Ha en flott kveld alle sammen :)

Klem, Iren <3

2 kommentarer:

  1. Dette var rørende!Hyggelig å se at dere tar så godt vare på Ane og hverandre. Hilsen fra foreldrene til Ane Og Amund som er i Stryn og sjekker hotell og vielsessted - samt smaker på viner som brudeparet ønsker foreldrenes terningkast på.... Vi koser oss, men savner "barna" våre

    SvarSlett
  2. Så heldige dere er som får sjekke hotell og vielsstedet, hører rykter om at det skal være utrolig fint der. Blir sikkert en fin dag for dere alle med båttur og utendørs vielse når den dag kommer:) Var kjempekoselig å få stelle i stand et lite utdrikningslag for Ane, det fortjente hun selvfølgelig :)

    SvarSlett