fredag 17. mai 2013

17. mai, Busan

HIPP HIPP HURRA! Gratulerer med dagen! I dag har vi feiret 17. mai i Busan sammen med mange gode venner, vi har gått i tog, spist pølser, kaker, spekemat og masse annet godt, så nå sitter vi mette og fornøyde på hotellrommet :)

Ingen 17. mai uten pølse i brød, og det var også det første (i tillegg til vafler) som møtte oss når vi kom til feiringen, var kjempegodt og endelig få servert "norske" (danske?) pølser igjen :)


Etter vi hadde spist litt, var det klart for tog, og det ble ikke et lite tog, men kjempelangt, mange nordmenn hadde kommet til Busan for å feire, så vi var over 300 stykker som gikk langs strandpromenaden. Feiringen av den norske nasjonaldagen ble populær blandt de koreanske også, vi fikk masse tilskuere på runden vår, og de klappet, vinket, tok bilder og filmet oss :)


Masse kjentfolk og venner i toget i dag, her er blant annet RJ, Arne, Janne, Amund og Ane :)


Kjærest, Vibeke og Per Steffen:


Man blir tørst av å gå tog i varmen, da er det godt å kjøle seg ned med en kald cola:


"Ja vi elsker dette landet.....":


Denne klovnen underholdt barna hele ettermiddagen, sammen med sine to kolleger arrangerte de masse gøye leker for barna:


Her deltar Niklas og Tobias i ringkasting:


Kjæresteparet:


Venninneparet:


De små guttaboys:


 De store guttaboys:


Så var det klart for mat, her forsyner Niklas seg med masse god mat:


Det gjorde jo selvfølgelig jeg også, deilig med spekemat fra Norge og laks :) Nammis :)


Etter middagsserveringen var det klart for kaker, og jeg fikk endelig ett etterlengtet stykke med suksessterte:


Så sluttet festlighetene seg etterhvert, og resten av kvelden skal vi bare slappe av på hotellet. Niklas konkluderte med at dette var den beste 17. mai-feiringen han hadde hatt, så det tyder på at dagen har vært veldig vellykket :)

Prøver å legge ut et youtubeinnlegg som ble filmet for Nrk her hos oss i dag, Niklas er med om dere ser nøye etter 24 sekunder ute i klippet :)

http://www.youtube.com/watch?v=SYjxiCGj-D4

Det var litt fra dagen vår i dag, håper dere også har en flott feiring :) I morgen tidlig skal vi tidlig opp for å dra videre til Gyeongju, det gleder jeg meg kjempemye til, der skal vi være til søndagen :) Blogger derfra i morgen om jeg får tilgang til wifi :)


Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar