torsdag 22. november 2012

Skoletur

I dag har Niklas vært på sin første skoletur, og den gikk til Namhae og det høyeste fjellet der, Mt. Geumsan. Nær toppen (ca. 900 meter gåing fra foten av fjellet) av Geumsan ligger Boriam Temple, som var målet for turen. Det var en fornøyd, men sliten Niklas som kom hjem fra skolen :)

Han fikk låne med seg fotoapparatet på turen, og fikk knipset flere fine bilder. Her er noen bilder jeg regner med er tatt på turen oppover:


Vakker utsikt:


Under hele skoleturen pågikk en konkurranse hvor elevene var delt inn i grupper, og måtte utføre 25 bildeoppgaver. Her er noen eksempler:

"Mrs. Burns vil gi 6000 won (30 nok) til de første 3 gruppene som fint spør henne om det. Dere skal kjøpe henne et armbånd (eller gi pengene tilbake). Hun deler ut poeng etter hvor fint og betydningsfult armbåndet er"


"Ta bilde av en lotusblomst med en del av gruppen ved siden av":


 "Ta et bilde av statuen "Gwanse-eum-bosal the Bodhisattva of Compassion":


"Finn en bjelle, og ta et bilde av den":


"Ta et gruppefoto med utsikten på toppen av den nydelige plassen":


Etter å ha kommet ned fra fjellet, fortsatte konkurransen ved en strand. Neste oppgave var:

"Lag et bilde av Mr. McDonell med bare naturlige elementer eller søppel funnet på stranden, Mr McDonell vil gi poeng for kreativitet, troverdig og kunstnerisk verdi":


"Ta et bilde på stranden med gruppen i luften. 1 poeng for hver fot som ikke rører bakken":


Synes det var en kjempegøy oppgave skolen hadde lagd, og turer blir jo mye mere artig når det er litt aktiviteter innlagt. Denne var av de bedre synes jeg :)

Ellers er jeg utrolig misunnelig på denne turen, og skal nok ikke se bort ifra at det blir en tur dit en gang i framtiden :)

Nå er det kveldskos i heimen :) Jeg og Niklas har allerede tatt helg, i morgen er det skolefri, så vi skal kose oss skikkelig vi to :) Rune må nok jobbe, men på ettermiddagen blir det guttetur til Busan på han :)

Ha en riktig fin dag!

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar