onsdag 21. november 2012

Avskjed med lerken Eivor

"De glade lerker" mister neste uke lerken Eivor, hun skal sammen med lille Petter og kjæresten flytte hjem til Norge, og det synes vi jo er veldig trist. Så, for å vise henne at vi har satt stor pris på henne, holdt vi i går ett lite avskjedsselskap. Hjemme hos Sigrid koste vi oss med god mat og drikke, og ikke minst godt selskap :) Hver av oss hadde med en liten rett, og det var utrolig mye god mat, noe som passer utmerket for et matvrak som meg :)

Her er litt av den deilige buffén:


Har allerede sikret meg oppskriften på de gode tapasbollene Sigrun laget:


Etter masse god mat, var det tid for gaveutdelingen, det kuleste var nok dette typiske koreanske "bekledningen", solskjerm og ansiktsbeskyttelse, kan nesten ikke bli mere koreansk enn dette :)


Så var det kaffe og kake, Sigrid hadde bestilt denne utrolig fine sjokoladekaken, og den gule skriften er koreansk for Eivor :)


Nesten synd å ødelegge den fine kaken, men det må til:


Tusen takk for en fin kveld lerker :) Og, takk for at du har vært en så fantastisk god turkamerat Eivor! Er så utrolig imponert av tempoet ditt, både med vogn og med bæresele, jeg tror du er den tøffeste vognpusheren som finnes :)

Og, til alle dere andre: Ha en fortsatt fin dag!

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar