lørdag 3. november 2012

Halloween Party

På onsdagen var det som dere vet Halloween, men istedet for å gå rundt å ta en "knask eller knep" her nede, arrangerte skolen Halloween party i går kveld. Vi foreldrene stilte opp med mat til buffet, samt godteri til "trick and treat", og skolen ordnet med Halloweenpyntet lokale og leker for barna.

Halloween-pyntet festlokale:

 


Før lekene begynte koste vi oss med god mat og drikke fra buffén:




Mens de største barna hadde en skattejakt rundt om i skolebygget (1. plass fikk stå fremst i kantinekøen i 3 uker + 90 norske kroner), hadde de minste kåring av kveldens kostyme. Her var det mange søte små barn å se, også noen med hjemmelaget kostyme.

Jeg som er så lite kreativ, blir mektig imponert av hjemmelagde ting, od denne "cupcake-jenta" var jo så utrolig søt, hun stakk også av med 1. plassen i kostymekonkurransen :)


Masse søte små:




Så var det tid for "trick and treat",  her i form av pinata:


Festen ble avsluttet med Gangnam Style dans på scenen, noe som jeg synes var det beste med hele kvelden. Da sangen ble spilt opp, begynte en 4-5 små gutter å hoie å danse, de danset rundt lokalet, og endte opp mot scenen der så å si alle barna danset med, det var så gøy å se på, skulle tro det var innøvd, men det var det altså ikke :)


Da var festen over, og vi kjørte  den lange veien hjem igjen, veldig fornøyd med arrangementet alle tre. Rune dro ut sammen med gutta fra jobb (driftsgjengen som har kommet fra KL), jeg og Niklas dro hjem og hoppet rett til køys :)

Da får dere ha en fortsatt fin lørdagskveld, her begynner det å bli natta :)

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar