torsdag 18. april 2013

Lerkegeneralen 50 år!

Da var det plutselig torsdag, og vi var klare for ny lerketur, denne gangen var det faktisk bare en "kosetur" på agendaen, ingen topper, kun en rusletur på flat mark :) Og, denne gangen hadde lerkedamene en liten overraskelse til sjefslerken vår. Rolf Johan, som er så flink og arrangerer turene våre, fyller nemlig 50 år i dag, og det måtte jo selvfølgelig feires :)

Men først, en liten rusletur på flat mark. Vi slo forresten lerkerekorden i dag, vi var hele 21 voksne og 2 barn, det er ikke verst det?


Dagens tur skulle gå til Seoimal lighthouse:


...og plutselig var vi på vei opp, jaggu meg klarte det ikke å lure seg inn en topp på denne turen også, men heldigvis en veldig liten en bare:


Dårlig med utsikt fra denne steinrøysa i dag, veldig tungt skylag som ødela for en fin utsikt over Wahyeon sand beach:


Så fint nå når det begynner å bli grønt i marka og på trærne:


Haha, ikke ofte man ser et slikt skilt, vi håpet faktisk på å møte et villsvin, men så "heldige" var vi ikke:


Så gikk vi videre til målet vårt, et fyrtårn, som jeg utrolig nok glemte å ta bilde av....Der fikk vi feiret lerkesjefen vår med champagne, jordbær, bursdagssang (som forøvrig ble sunget på norsk, dansk, fransk, engelsk og koreansk), og selvfølgelig måtte han få noen presanger også.


I  gave fikk han blant annet ei spesialdesignet treningsskjorte:


Skjorta har påsydd tittelen: "Lerkegeneral" i front i tillegg til navnet sitt på norsk og koreansk. På baksiden var det sydd inn "De glade lerker" og de fleste fjellnavnene :) Alle vi andre lerkene er meget misunnelig på denne trøya, og skal ikke se bort i fra at vi ender opp med en makan alle sammen, bortsett fra sjefstittelen da, den må han jo få beholde helt for seg selv :)


Lerkegeneralen:


Som dere ser er det mange topper vi har besteget:


Etter en koselig piknik, gikk vi hjemover igjen, koseturen vår ble faktisk på 9 km, så vi var fornøyde med det :)


Nå står laksen i ovnen, jeg har endelig fått sitronpepper fra Norge, så nå gledes det til et deilig laksemåltid :)

Ha en super dag alle sammen :)

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar