torsdag 4. april 2013

Last day in Boracay

Plutselig var det fredag og vår siste hele dag i Boracay, tiden flyr så alt for fort når man er på ferie og koser seg. Men, siste dagen ble også en skyggedag, Niklas ble så utrolig brent på båtturen dagen før, så han måtte vi passe på å holde i skyggen mesteparten av dagen, med sokker på for å være helt på den sikre siden :) 

Slik ser det ut på White Sand Beach tidlig en fredags morgen, vakkert ikke sant?




Restauranten til hotellet vårt:


Frokostunderholdning: Her markeres Langfredagen med Jesus på korset, senere på dagen gikk også et "tog" forbi med menn som slo seg til blods på ryggen, fikk heldigvis skånet Niklas for det synet:


iPaden er med på frokost denne dagen, måtte jo ta bilder av Jesus på korset:


Deretter dro vi på gocart igjen før solen ble for sterk, bestandig like populært. Niklas og Rune kjørte sammen med rundt 5 koreanere, ingen tvil om hvem som kjørte best, koreanere kjørte seg stadig av, noen endte opp i blomsterbed, og noen måtte springe etter gocarten sin :)


Også denne gangen stakk Niklas av med seieren:


Like ved gocarten leide de også ut segway'er, det har vi prøvd en gang i Singapore, og Niklas hadde veldig lyst til å kjøre igjen:



Nok sol for denne dagen, på ettermiddagen dro vi på Epic for å spise litt dessert :) Er det denne du mener Aud Karin?


Epic's brownies havnet ifølge Niklas på tredjeplass, mamma sin på første (helt sant, tusen takk Mølleren), Friday's sin på andre, og denne en god nummer tre :)


På kvelden leide vi oss en tricycle (med sjåfør) for å vise oss rundt på øya, da var vi igjen innom Puka Beach, men denne gangen en annen del av stranden:


Vakkert lys fra vakker solnedgang:


Niklas og mamsen på Puka Beach:


Neste morgen var det klart for hjemreise, bestandig like trist å reise hjem fra et eksotisk land, iallefall når man har denne utsikten til frokosten:


 Da var det bare å sette seg på båten, og ta fatt i hjemreisen:


Vel framme på flyplassen og innsjekken fikk jeg ukens bakoversveis, gjett hva? Vi måtte veie oss! På bagasjevekten! Veldig gøy og måtte veie seg etter en ukes ferie, med masse god mat og null trening! Rune synes jo selvfølgelig dette var utrolig gøy, han VIL jo legge på seg, meg derimot.....en annen sak :) Et lite lyspunkt var at vi fikk veie oss med håndbagasjen, jæ*** tung håndbagasje jeg hadde :)


Bye, bye Boracay, kanskje sees vi igjen :)


Dette var det jeg hadde å vise dere fra påskeferien vår, ikke hvert år man kan reise på påskeferie til en så vakker øy som Boracay :)

Ha en fin vårdag alle sammen, her har vi skikkelig deilig vårvær med 17 grader i skyggen i dag :)

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar