lørdag 27. april 2013

Niklas' første awards

I går var det igjen awards (utmerkelse) på Niklas skole, der deles det ut awards til blant annet skolens "90 klubb", det er de eleveve som har 90 % score i alle fagene, og til de som ikke har hatt fravær denne terminen. Niklas ligger nok ikke så høyt oppe på scorelista, men fraværet derimot det har han ikke hatt, så det var en stolt gutt som mottok awards for null dager fravær denne terminen.


Etter awardsutdelingen var det tid får årets foreldre samtaler, der får vi snakke med de faglærerne vi vil i 15 minutter. Klassene har ingen kontaktlærere, kun faglærere, noe jeg egentlig synes er helt genialt da lærerne er spesialisert innen sitt fagområde, og har kun det faget og konsentrere seg om. Det virker også som om alle lærerne til Niklas brenner for fagene sine, noe som vises på resultatene de oppnår med elevene :)

Mens vi var inne på samtaler, spilte  Niklas fotball ute på den store fine kunstgressbanen i skolegården:


Viser noen bilder fra uteområdet, trenger ikke å klage på plassen her iallefall, det er jo kjempedigert:


Denne fine idrettshallen ble bygd i 2011, og er skolens gymsal, der inne er det også et kjempestort musikkrom med scene som blir brukt ved forskjellige arrangementer ved skolen.


Stor fin kunstgressbane:


På hjemveien stoppet vi på McDonalds for å få litt mat i magen. Denne menyen (pluss en brus til) kostet bare  92 norske kroner, nå er det jo sikkert de av dere som tenker at McDonalds ikke er verd ei krone, men de har faktisk den beste burgeren jeg spiser, hver sin smak heldigvis :) Men, selv om det ligger en McDonalds 5 minutts gange unna leiligheten, har jeg kun vært der og spist tre ganger på over 8 måneder, det er ikke verst det :)


Mmmm:


Det var litt fra fredagen vår, nå er det endelig helg igjen, og vi skal bare slappe av å kose oss :)

Ha ei fin helg alle sammen!

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar