onsdag 16. mai 2012

Undersjøiske bilder

Før vi dro til Redang Island, kjøpte Rune et undervannskamera. Gutta har jo blitt noen racere på snorkling, og Rune mente at et undervannskamera var ett must :) En del funksjoner å sette seg inn i på
kameraet, noen av bildene ble litt uklare. Men, vi oppdaget flere funksjoner underveis, så her er det bare å øve seg :) Så, bildene som ble tatt den første dagen, er mere uklare enn de som ble tatt dag to. Men, øvelse gjør mester :)

Fiskeflokk:


Svartfinnehai:


Vakre koraller og fisker:



Her skimtes en hai i bakgrunnen:



Fikk tatt en del bilder av Niklas også, han elsker å snorkle, og nå ønskes dykkesertifikat :)


Niklas' ferd til havets bunn:








Synes disse bildene er så fine, spesielt det med vannboblene og sollyset (bilde nr.3). Niklas er skikkelig flink til å snorkle, og så synes han det er så interessant å se på fiskelivet :)

For de av dere som ikke vet det, så går det an å klikke på bildene for å få de som bildeframvisning, da blir bildene større og kanskje bedre å se :)

Regner med de fleste begynner å stresse med siste finpussen på bunadsskjorter og finstasen nå. Eller er det fotballkamp som står på planen? Blir rart for oss å feire 17. mai i ett annet land, alt for varmt med bunad her iallefall :)

Ha en fortsatt fin dag da dere :)

Klem, Iren <3


2 kommentarer:

  1. D va fine bilda. Bli vell ikke d samme å kåm heim å snorkel me kamera i Dolmsundet.. hehe... Dåkker får ha ei fin 17Mai feiring. HIPP HIPP HURRA!!!

    Hilsen
    Frode m/fam

    SvarSlett
  2. Tror vi bli litt skuffa da ja, hehe :) Mn, vi får nyt d så læng vi kainn :) Ha ei fin feiring dåkker å, må sei æ e litt mesoinnli på middan dåkkers i dag.....Mn, æ har nætopp vårre på lunsj å spist kyllingbryst, så d jølpe litt :)
    HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA!

    Klæm :)

    SvarSlett