lørdag 19. mai 2012

Fotballkamp

Fredags ettermiddag var det klart for fotballkamp mellom Statoil og Technip, det var 15 stilfulle karer som møtte opp i nyinnkjøpte Adidas drakter :)


Team Statoil vs Team Technip:


Her kommer en blid motstander med ett brett med 100 Pluss (energidrikk) til gutta før kampen:



Etter kun en trening, ingen aktive fotballspillere og en rimelig høyere gjennomsnitt alder lovet det ikke godt for Statoil. Technip er ett bedriftslag, de har ca 5 seriøst aktive fotballspillere, i tillegg er de vant til å spille i 30-35 grader og deres eldste spiller var på alder med Statoils yngste spiller fikk jeg høre :) Statoil fikk også omgjort spilletiden fra 2*45 til 3*25, kan ikke gjøre annet enn å le av det hele. Men, gutta bestemte seg for å prøve, dette skulle iallefall være gøy! Så, med godt mot, ønsket de motstanderne lykke til med kampen :)



Ut i andre omgang, lå de under 3-0, jeg synes det gikk over all forventning, hadde tippet tosifret tap jeg :) Men, så snudde Statoil hele kampen, og det endte med utrolige 4-4 :) Det hadde jeg aldri trodd de skulle klare, tror nok de ble litt overrasket selv også. Det var skikkelig gøy å være der å se på de, og selvsagt enda mere gøy når det endte med uavgjort :)

Niklas stilte opp som ballgutt og maskot:


Så, på kvelden ble det feiring med pizza og øl på The Binjai, og festing ut i de sene nattetimer på fotballgutta fra nord :) Vel fortjent!

I dag har vi vært på en utrolig fin 17. mai feiring her nede, det får dere høre mere om i morgen :)

Ha en super lørdag folkens :)

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar