mandag 14. mai 2012

Redang Island

Da er en herlig weekend på Redang Island over, men ikke verst å komme hjem til 34 grader på balkongen heller da :)

Vi dro fra KL tidlig lørdags morgen, vi dro fra en lokal flyplass, Sultan Abdul Aziz Shaha Airport, og flyturen tok en times tid. Fra flyplassen på Redang, ble vi fraktet først med bil til havnen, og med båt videre til Long Beach, og til hotellet vi bodde på .

Her kommer båttransporten vår:



Litt rart å bli fraktet til hotellet på denne måten, men i og med at det er begrenset med veier på øya, så var dette eneste mulighet til å komme seg dit. Men, må jo innrømme at det var litt gøy også :) Niklas fikk ekstra service og ble løftet fra båten og over til stranden, Rune og jeg måtte vasse i land :) Niklas blir bestandig så godt tatt vare på av alle asiatere, og han er også ett yndet fotoobjekt. Er mange asiatere som har bilde av en lyslugget nordisk gutt, både poserende bilder og bilder tatt i skjul (vi ser de lurer seg til å knipse uten at Niklas vet det).


Så, var det bare å skifte til badeklær, og nyte resten av dagen på stranden. Eller, vi var vel mest i sjøen, blir fort for varmt å ligge rolig. Og, som mamma sier, når jeg er ute i sjøen, da må sjøtemperaturen være veldig god, noe den er ute i øyene her :)




Her ser dere hvordan de muslimske damene bader her nede, de bader fult påkledd og med hodeplagg. Synes nesten litt synd på de. Men, de slipper iallefall treningshysteri og dietter før bikinisesongen starter :)


Rune og Niklas leide seg snorklingsutstyr for hele helgen, og det ble godt brukt for å si det slik. Sjøen var krystallklar, og de så svartfinnehai opp til flere ganger. Rune hadde kjøpt et undervannskamerea før vi dro, og fikk tatt masse fine bilder av både fisker og Niklas :)

Jeg må nesten lage ett eget innlegg om snorklingen til gutta, de har tatt masse fine bilder. Men, her er to bilder av Niklas jeg tok på en "prøverunde" :) Her er kameraet feilstilt til undervannsbilder, så de er litt uklare. Men, kule allikevel synes jeg :)



En liten pause imellom all snorklingen:


Disse søte små så vi massevis av på øya, de var lynraske til å naske til seg mat fra søppelbøttene rundt omkring:



Dette var litt fra vår første dag på Redang, og med fare for ett milevis blogginnlegg, så velger jeg å lage enda ett innlegg fra helgen vår :) Har jo så masse bilder å dele med dere :)

Nå skal vi bestille oss noe god mat, tenker det blir indisk i kveld :) Så skal vi se fredagens episode av The Voice, så ikke så verst å være hjemme i KL igjen :)

Vil også gratulere min kjære venninne Anne Britt med dagen i dag :) Glad i deg <3

Ha en fin mandag dere :)

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar