tirsdag 11. juni 2013

Aqua Planet og Manjanggul

På lørdagen var det meldt regnvær på Jeju, så vi hadde, til barnas store glede, planlagt å besøke Aqua Planet, Asias største akvarium denne dagen.

Her er utsiden av Aqua Planet:


Niklas gleder seg til å utforske akvariet:


Masse fine fisker:


Vi rakk også showet med delfiner, seler og en sjøløve:


Vi voksne var litt småskuffet over akvariet, jeg hadde ventet meg et mye bedre akvarium ettersom det var Asias største. Men, barna var fornøyde, og det var det viktigste :)

Så var det tid for litt voksenopplevelser igjen, denne var kanskje litt spennende for barna også, vi gikk nemlig gjennom Jejus lengste lavagrotte. Den er også en av verdens lengste med sine 7,4 kilometer, hvor 1000 meter av den er åpen for publikum.

Det var veldig dårlig lys inne i tunnelen, så vanskelig å ta bilder der inne, men her er noen få:


Veldig fine strukturer i veggene her inne, og noen steder var veggene veldig glatte å ta på:


Niklas inne i tunnelen:


Innimellom var det noen lyskastere som laget stilig lys:


Så var vi ved enden, der stod det en vakker lavasøyle, med sine 7,6 meter er det verdens høyeste lavasøyle:


Her står jeg og Vibeke på lava, kult:


På "hjemturen" fikk vi drosjen til å kjøre gjennom den berømte Forest Tunnel, men på grunn av masse tåke ble det ikke til at vi stoppet, så får nøye dere med et bilde tatt gjennom frontruten:


Så var det klart for sen middag ved hotellet vårt:


Etter middagen dro familien Andersen tilbake til hotellet sitt, jeg var ikke helt fornøyd med at vi ikke hadde rukket et planlagt besøk på Alive museum, men ettersom de hadde åpent til 23.00, ble det en kveldstur dit. Vi skulle jo dra morgenen etter, og kunne jo ikke dra uten å besøke et tric art museum. Der tok vi så mange bilder, og i tillegg til at det var det kuleste museet jeg har vært på, så fortjener det et eget innlegg :)

Ellers er vi nå midt oppe i pakkingen, er utrolig vanskelig å pakke ettersom det trengs nøye planlegging. Vi skal jo som dere sikkert har fått med dere, reise via USA hjem til Norge, så må pakke to kofferter for ferieturen vår (Rune setter begrensninger), i tillegg skal jeg sende med Øyvind en koffert hjem til Hitra med klær slik at vi overlever Hitrasommeren til containeren kommer, og selvfølgelig må også alt som skal være i containeren pakkes. PUH!

Da er det kveld her, opp tidlig i morgen å gjøre klart til containeren kommer, livet er virkelig hard dere :)

Ha en fortsatt finfin dag :)

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar