søndag 9. juni 2013

Aktiviteter, Oedolgae og Jeongbang Waterfall

Etter litt god mat og dessert i magen, var gutta klare for en runde med gocart, noe Niklas hadde gledet seg til siden før vi dro til Jeju. Her er alle de fire gutta, ja for pappaene var jo like gira som de "små" klare for litt fart:


Her fåes instruksjoner på forhåpentligvis forståelsesfull engelsk:


 Niklas med bånn gass:


Som om gocart ikke var nok fart og spenning, så ble det også en ridetur på de to minste:


 Niklas må ha vært cowboy i sitt tidligere liv, se så avslappet stil :)


Ikke fult så avslappet når hesten begynte å galoppere :)


Det var to fornøyde gutter som steg av hestene etter en liten runde, og da synes vi det var nok lek for en dag, og på tide å se nye naturfenomener. Når jeg kjøpte de to bildene på klippene vi var tidligere på dagen, fikk jeg også plukke meg ut fire postkort, da plukket jeg ut et motiv fra øya som vi ikke hadde opplevd, og det måtte vi gjøre noe med. Derfor dro Rune, Niklas og jeg en tur til Oedolgae for å knipse det berømte postkortbilde :)


Før vi dro videre til Jeongbang waterfall, det sies at denne fossen er den eneste i Korea som renner direkte ut i sjøen. På de fleste andre stedene vi har vært, har vi ikke merket noe spesielt folkemengder, men her var det vist populært, og desto vanskeligere å få tatt naturskjønne bilder:


 Fikk skviset bort noen koreanere, og tatt bilder av Rune og Niklas ved fossen:


Haha, gutta som har lært å posere, Niklas har fått helt dilla på å posere Skrik, og da må jo selvfølgelig pappa også henge på :)


Fornøyde med dagens opplevelser, møtte vi fam. Andersen til middag på Kraze Burgers, de har noen sykt gode burgere, så vi var ikke tungbedt selv om vi var der dagen før:


Og, for å toppe hele dagen......


......fikk damene og barna kjøre hest og vogn tilbake til hotellet :)


....ok, ett bilde med hesten også da :)


Så avsluttet vi kvelden med litt kaffe, øl, brus og iskos på en søt utendørsrestaurant på hotellet vårt :) Alle, inkludert bursdagsbarnet var fornøyd med dagen, og barna gledet seg allerede til dagen etter, da stod Aqua Planet på planen, Asias største akvarium :)

Nå er vi jo hjemkommet fra denne fantastisk fine øya, kunne glatt ha vært der i mange dager til uten å kjede oss, for makan til øy skal man lete lenge etter :)

Ha en fortsatt fin helg alle sammen :)

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar