mandag 22. oktober 2012

Grillfest

Grillmat har vi lengtet etter lenge nå, og gleden var derfor stor da Sjømannskirken inviterte til grillfest i går. Og, det smakte veldig godt med grillet kyllingfile, biff og pølser med deilig tilbehør :) 

Først synges bordverset, og Kathrina, Sjømannskirkens daglige leder, leder an med orgelmusikk:


Her forsynes det av tilbehøret:


Og grillmaten nytes:


Etterpå var det å sette halen på grisen:



Før det ble servert kaffe og kaker:


Kjempekoselig at Sjømannskirken arrangerer slike dager, vi får hilst på så masse folk også, både nye og gamle fjes :) 

Tidligere på dagen lette vi etter en bambus park som finnes her på øya, men veibeskrivelsen  jeg hadde funnet på facebook viste seg å være helt ubrukelig for vår del, og GPS'en var lite samarbeidsvillig, så vi måtte gi opp. Vet litt mere nå hvor den ligger, så skal prøve igjen en annen helg. Så, Niklas og jeg dro bort til fotballbanen og sparket fotball og koste oss med pikniken der istedet:


Og, som dere ser, skinte sola, og det var shortsvær, noe det stort sett er om dagene :) I dag derimot, er det 20 grader, regnvær og litt hustrig høstvær :) Men, i følge Storm, er det meldt fint vær igjen i morgen, helt til lørdagen når vi skal til Busan på fyrverkerishow, da er det jo selvfølgelig meldt litt regn igjen. Men, det kan jo snu, så vi får krysse fingrene :) Regner ikke med å få noe spesielt medfølelse angående været fra dere der hjemme, hehe :) Men, jeg synes nå også at høsten hjemme på Hitra er en av de beste årstidene jeg da, bare så det er sagt :)

Ha ei fin uke da dere :)

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar