mandag 29. oktober 2012

Busan

Lørdagen dro vi inn til Busan for å se Busan Firework Festival 2012, det er ett enormt stort fyrverkerishow, som arrangeres for det åttende året, og fyrverkeriet sees fra Gwangalli Beach. På lørdagen var det skikkelig trist og grått vær i Busan, regnet pøste ned og vinden blåste opp. Men, vi hadde pakket regnklær og var klar til å dra uansett, det som bekymret oss mest var at vi måtte møte opp tidlig (to timer i forveien) for å få plass i de store folkemengdene. Det ventes millioner av folk på denne feiringen! Og, vi fryktet å bli dyvåte før selveste fyrverkeriet startet. Klokken halv seks, og fullpakket av regntøy, var vi klare til å dra, da tikket det inn en melding på mobilen om at showet var utsatt til neste dag pga været! Litt smålettet fikk vi regntøyet av, og dro istedet til verdens største shoppingsenter, Shinsegae, som lå kun ett steinkast unna hotellet :)

Utsikten fra hotellrommet og mot Shinsegae på  lørdagen, hadde nok ikke vært så festlig med fyrverkeri i dette været:



Men, på søndagen derimot, skinte sola, og med klar himmel passet dagen perfekt for fyrverkerishow:


Hotellet vi lå på heter Haeundae Centum Hotel, og var ett kjempefint travelt hotell, litt for travelt for Rune sin del, gikk noen minutter i venting på heis. Men, uansett, rommene var kjempefine :)

Denne senga var mildt sagt alt for hard for min del....


.......derfor ble det soving på sofaen på meg:


Stort fint rom:


Skjulte seg også ett kjøkken bak skapdørene:


Ettersom fyrverkeriet ble utsatt til dagen etter, og ikke er ferdig før kl 21 på kvelden, bestemte vi oss for å overnatte enda en natt i Busan. Men, da bestilte vi hotell nede ved Gwangalli Beach istedet, ettersom showet var utsatt, var det plutselig rom å oppdrive nærmere stranden :)

Lager ett eget innlegg fra fyrverkeriet i morgen :)

Ha en fin dag alle sammen :) 

Klem, Iren <3



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar