lørdag 2. juni 2012

Omvisning på øya Geoje

Her på Geoje har vi hatt en kjempefin dag i dag :) Startet dagen med en runde på Home Plus, et supermarked, hvor jeg måtte sjekke utvalget før vi flytter hit. Home Plus er en bra butikk, den kan sammenlignes med OBS, de har alt du trenger der, og det er jo veldig kjekt. Ferskvareavdelingen deres er kjempefin. og frukt og grøntavdelingen virket også veldig bra:)

Og, selvfølgelig ett meget bra utvalg av ris:


Etter en runde i butikken dro vi videre til Sjømannskirken på lørdagsgrøten. Der møtte vi flere nye fjes, og noen kjente fjes. Trond, som vi var å besøkte en kveld tidligere, tilbydde seg å kjøre oss en runde rundt på øya, og det satte vi veldig stor pris på :) Han viste oss flere tettsteder, og vi fikk sett noen av de mange strendene de har her på øya :) Fikk et helt annet inntrykk av Geoje nå etter denne turen :)

Disse strandbildene er tatt ved en populær ferieplass på øya. Koreanerne ser ut til å være sosiale folk, og benytter helgene til piknik og kos med venner og familie. Det luktet deilig grillet mat ved stranden i dag, så nå gledes det til og grilles på hytta i sommer. Her ser dere noen som har teltet på stranden, så riktig så koselig ut:)


Som dere ser har vi hatt kjempefint vær her i dag, og det var flere som badet:


Skal nok kose oss litt på denne stranden når vi flytter hit:


Niklas sitter og nyter utsikten, litt bedre påkledd enn de andre badegjestene:


Synes Trond som tok oss med på denne omvisningsrunden fortjener en stor takk! Hadde det ikke vært for han, så hadde vi ikke dratt hjem med det samme inntrykket av øya som vi nå har:) Utrolig hvor hyggelige enkelte er altså :) Det samme gjelder de som jobber ved Sjømannskirken, der ble vi utrolig godt tatt i mot av John Olav ("ettåringen"), daglig leder Terje, og kona Bitten. Begynner jo å glede meg til å flytte hit nå, hvem hadde trodd det?!

Vi har også hatt en ny runde med bowling i dag, og i dag ble jeg slått av Rune (takket være en spare han fikk). Tror nok det blir noen runder i bowlinghallen når vi flytter hit, Niklas lurer på om vi kan ha en fast bowlingdag i uken :)


Nå er det kveldskos på hotellrommet før vi skal køye, Niklas har kjøpt seg litt lego, så han sitter og koser seg med legobygging :) I morgen har vi en lang reise foran oss, da drar vi tilbake til KL, turen tar fra vi drar fra hotellet og til vi er hjemme ca 13 timer!

Ha en koselig lørdagskveld der hjemme :)

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar