fredag 8. juni 2012

Bowling med Hils

I går hadde vi en kjempekoselig dag her nede. En ettermiddag i måneden arrangerer foreldregruppen ved Hils en aktivitet for barna, og denne månedens ettermiddag var i går. Vi skulle i utgangspunktet til KidZania, et fantastisk sted for barn (forteller mere senere), men der var det utsolgt når vi kom, så vi dro å bowlet istedet :) Der delte vi opp i ett barnelag, og ett foreldrelag, barna spilte tre runder før de ga seg, vi foreldrene klarte oss med to. Og, gjett hvem som vant den ene runden da? Jeg og Niklas vant en runde hver, og var rimelig fornøyde begge to :)

Niklas i fin bowlingstil:


En veldig happy gutt! 111 poeng er jo en god grunn til å juble:


Og, jentene (Silje og Lisa) gjorde stas på han, her bæres en fornøyd og stolt Niklas på kongestol:


Etter bowlingen ble jeg og Niklas med en annen jente, Silje (går også på Hils), og hennes far, Rolf Johan, hjem til dem oppe i Mont Kiara. Konen til Rolf Johan, Janne, jobber i samme prosjekt som Rune, og de skal også flytte til Korea i august. De har ikke vært i Korea enda, så jeg og Rune hadde en bildefremvisning for dem :)

Rolf Johann og Janne har en leilighet i 34 etasje (eller 33A som de bruker her, 4 er ett ulykkestall), og har denne herlige utsikten:

Dette er det nye King Palace, lekkert?


Og, selvfølgelig utsikt mot det vakre Petronas Twin Tower:


Været ser litt småguffsent ut på bildene, men det er ca 35 grader her om dagene, så varm nok :)

Etter bildevisningen dro vi på en italiensk restaurant nede i Mont Kiara og koste oss med deilig mat, før vi tok taxi hjem igjen :)

Niklas var litt skuffet når det ikke ble noe besøk på KidZania, men nå har vi bestilt billetter til lørdag, og da er vi garantert plass. Så, da er det bare å begynne å glede seg da :)

Ha en riktig så fin helg da dere, vi har allerede planer for hele helga, så tenker den vil fly avgårde :)

Klem, Iren <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar