lørdag 3. desember 2011

Leiligheten er "vår"!

På mandag fikk Rune nøkkelen til leiligheten vår i Kuala Lumpur.....og jeg sitter i Kvernhusvika!!! Ikke noe sjalu jeg?! Den er ikke innflytningsklar enda, mangler møbler. Men, gardiner og noen lyskroner er på plass :) Ifølge Rune glitrer gardinene på stua!!! Håper han overdriver litt.....Fargene på gardinene plukket vi ut på visningsturen,  men vanskelig med fargevalg når vi ikke visste  hvilke møbler som skulle inn!

Møblene kommer etter hvert. Statoil/Technip har en egen "møbelmann", Jonathan, som ordner med møbler for oss. Vi var med han på en runde i forskjellige forretninger og pekte ut møbler vi ville ha...kjekt? Men, da oversteg vi jo selvsagt budsjettet vi skulle forholde oss til!!! Statoil ville at vi skulle plukke mest mulig fra IKEA (ja, de har IKEA i Malaysia!!) for å gjøre det enklest mulig for alle sine ansatte, så da måtte vi bytte ut en del ting. Men, sofa og senger (standard mål på asiatisk dobbelseng er 152*189) er fra andre forretninger. Møblene er det Statoil som betaler, eller de leier de til firmaet til Jonathan. Og, det beste av alt er vel at vi ikke trenger å montere noe som helst selv!!! Jonathan gjør ALT!!! Han handler på IKEA (etter plukklisten vår), får varene til leiligheten og monterer!! Snedig :) Synes litt synd i han, han skal møblere og gjøre klar leilighetene til alle Statoilansatte som skal nedover....ca 20 leiligheter!!! Puh!!

Her er ett bilde av Gallery @ U-thant, leilighetskomplekset vi skal bo i. Ble helt forelsket med en gang vi så det! Hva synes dere?? Lekkert?


Bygget er helt nytt, og inneholder masse fasiliteter...som jeg selvsagt skal komme tilbake til i ett annet blogginnlegg!!

2 kommentarer:

  1. Fint ja Iren. Gler mæ t å komma på besøk ;)
    Vil gjerne se bilder av leiligheten innvendig også, tenker det også et herlig syn for øyet :)
    Vi blogges snuppsi :)

    SvarSlett
  2. Takk for det Lena :) Skal legge ut innvendige bilder også. Leiligheten er kjempefin synes vi :) Gleder meg veldig til å flytte nedover nå :) Og vi tar veldig gjerne mot besøk!!!

    SvarSlett